Potřeboval bych poradit. Při startu PC, až do náběhu Windows mi nepříjemně hučí počítač (zvuk skoro jako pokažený fen). Po naběhnutí Windows to přestane, jako když utne. Větráky ani HDD to nejsou. Během chodu PC se to neobjevuje a počítač pracuje bezchybně. Procesor mám Athon 2500+, zákl.desku KT6V a graf.kartu GeForce 5600 Ultra. PC mám složené 6 měsíců a zpočátku jsem tento zvuk neregistroval. Má někdo obdobnou zkušenost, nebo radu? Dík za odpověď.
Ano, určite to robi niektorý ventilátor. Je v ňom stuhnutý olej, alebo niečo čím je namazaný. Keď sa otáčaním zahreje tak sa to uvolní a prestane vrčať. Prikláňam sa k rade s KONTOXOM, alebo ak nemaš, možeš kludňe použiť nejaky mamin deodorant v spreji.Učel splní a ventilátoru neublíži
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w