pokoušel jsem se připojit k počítači můj externí disk, na kterém mám zálohovaná data. Disk se rozjel, ale po chvilce to v něm začalo tak prapodivně cukat. V Total Commanderu se mi ale zobrazil... otevřel jsem pár složek a když jsem chtěl otevřít další, cukání začlo znovu... místo kurzoru se objevily hodiny, ale složka se ne a ne otevřít. Když jsem se chtěl vrátit zpět, tak mi bylo oznámeno, že program Total Commander neodpovídá? Nevíte někdo prosím co s tím? Chtěl bych ta data nějak dostat...
Předem děkuji za rady
Naposledy upravil(a) Myloš dne 28 čer 2010 20:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava s prominutím dementního nadpisu „Problém s externím diskem“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Tak to zkus přes ten zadní. Může to být způsobené nedostatkem napájení. USB kabel používáš ten, který si k disku dostal? Ne nadarmo se k diskům dávají spíše kratší kabely, aby nedocházelo právě k těmto problémům...
Takže v jiném USB se mi disk podařilo rozjet.... složky se daly procházet až zase na tu jednu... Tam se to opět zaseklo. V disku to cuká a počítač se tváří jako že hledá... nebo co... Co je špatně??
Pozor... nastala změna... Ona zmíněná složka se asi po 5ti minutách otevřela, ale všechno jde strašně pomalu... Klepnu na ikonu souboru a ten se označí až za 15 vteřin...
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenost s tímto problémem.
Včera jsem chtěl zkopírovat několik souborů z externího disku (H) na jiný disk v PC. Zjistil jsem ale, že disk H neumožňuje kopírování ani mazání souborů – všechny byly...
Poslední příspěvek
1. Udelej screenshot ze Spravce disku at vidime stav
2. Udelej screenshot z Crystal Disk Info, idealne z obou disku, H: i J:
Ktery disk je ktery je videt napr. ve Spravci disku, to se nedela odhadem.
Zdravím, za pomoci AI jsem stvořil kód v HTML, ale zaboha nemůžu s AI doladit jednu podmínku. Týká se zobrazení jisté sekvence ve výběru čísel. AI začne kód postupně měnit a dokola se vracím na úpravy, které jsem už dělal. Za chvíli je kód k...
Poslední příspěvek
Ta nula teď funguje, dříve se připisovala nesmyslně. Kód funguje dle požadavků, takže brzy uzavřu.
Moc děkuji za pomoc hlavně rhsCZ . Paráda.
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.
zdravím pánové,
mám problém když připojím externí hdd do usb tak ho pc nenajde až když ve správci disků se zobrazí jako nepřidělené místo tak mu přidělím pismeno a zformátuji
potom se objeví i v pc ale jakmile ho odpojím tak po znovupřipojení není...
Poslední příspěvek
Zitra vyzkouším ten software od Toshiby a uvidíme :evil: