Musíš být připojen k internetu, nebo povolit připojení ve Firewallu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Start-Ovl.panely-Zvuky a zařízení pro práci se zvukem a řečí-Změnit zvukové schéma-Zvuky. Tady když klikneš třeba na Kritické zastavení, pak by ten zvuk měl jít přehrát, pokud je k tomu nějaký přiřazen. Jinak musíš Procházet a nějaký vybrat. Podívej se, jestli na C\Windows je složka Media - v ní jsou uložené všechny systémové zvuky .
Složka C:\Windows\Media tam je a zvuky v ní jdou přehrát ve windows media playeru. Přiřadit k jednotlivým činnostem taky jdou, ale přímo u toho přiřazování spustit nejdou, tlačítko na přehrání je šedé, neaktivní.
Pravděpodobně máš asi poškozený systém. Můžeš zkusit vložit do mechaniky instalační CD a do příkazové řádky napsat: sfc/scannow - Prohledá systém a opraví poškozené soubory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pravděpodobně máš asi poškozený systém. Můžeš zkusit vložit do mechaniky instalační CD a do příkazové řádky napsat: sfc/scannow - Prohledá systém a opraví poškozené soubory.
Hned na začátku jsem psal, že to instalační cd nemám.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Stále čekám na odpověď, jaký obor jsi na FEL studoval a téma diplomové práce???
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...