Ahoj, už 2 roky používám TV tuner (MuchTV)- vždy byl příjem obrazu i zvuku bez problémů, stačilo jen připojit počítač k anténě (fungovala venkovní i pokojová anténa). Teď jsem se přestěhovala a koupila si pokojovou anténu Thomson ANT 150 a najednou nejde zvuk, jenom obraz. nevím čím to je, jinak repráky fungují. Vždycky mi tu někdo dobře poradil, tak doufám, že i tentokrát-díky
Téměř na 100 % problém nebude v anténě. Poněkud zjednodušeně: z antény do TV karty jde obraz i zvuk namodulovaný na jediné nosné, TV karta si to přebere a rozdělí na dva signály - video a audio. Pokud z karty jde video kvalitní, je závada buď v samé kartě - v té části, která zpracovává zvuk, nebo v nastavení zvukového kanálu ve Winech. V první řadě bych zkontroloval nastavení regulátorů zvuku, závada v TV kartě mi připadá míň pravděpodobná.
Pokud Google nelže, má karta na zadním panelu audio výstup. Zkus zkontrolovat sluchátky, jestli na tomto výstupu něco je. Nejsem si úplně jistej, kudy se zvuk z karty dostává do PC, ale vzhledem k tomu, že v příslušenství je i kablík s 3,5 mm jackem na každém konci, předpokládám, že je zapotřebí propojit audio výstup TV karty s audio vstupem zvukové karty. Zkus zkontrolovat tohle propojení, případně (pokud není tohle propojení nutný), je to další možnost, jak zvuk z TV karty do PC dostat. V Ovladačích zvuku je pak nutný "vyjet" regulátor Line IN (Vstup vnějšího zdroje).
Zdravím páni poradci,
mám otázku: proč správně nabootované USB s Nortonem nb nenačte.
F9 a byla jsem na úvodě. Druhý nb skoro stejný HP 840 G2 ho načetl v pohodě. Vyzkoušela jsem Kasperského, pak ještě něco a NIC.
Ale při reinstalu OS se začala...
Poslední příspěvek
NB přeinstalovaný, stažený boot antivir co se přímo bez Rufuse uloží na USB a jede. Až restartuji, juknu.
je ale fakt že každý ten nb má jinou tu menu tabulku jak je BIOS atd. Tam ale nelezu, nerozumím tomu a kdysi dávno mě málem zabili, jak jsem u...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...