Zkoušel jsi na obrazovce přepnout konektor ? jako HDMI 1 /HDMI 2/VGA ? to by to mohlo způsobit, protože to vypadá že ho máš zapojený dobře.. protože poprvé se nesmí zapojovat na HDMI ,jelikož by to pak nefungovalo
flowem píše:Má ten PC integrovanou grafiku? (Připojení kabelu monitoru do základní desky místo do grafiky.) Pokud má, tak vyndej grafiku a monitor zapoj do základní desky, jestli se rozjede.
Ano to jsem zkoušel taky už, bohužel to samé
Dodatečně přidáno po 49 vteřinách:
mmmartin píše:Obrázky se vkládají do příspěvku. Nechtěj po nikom, aby klikal na bůhvíkam vedoucí odkaz.
Nejsem hlupák, je to jenom okopírovaný odkaz.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 57 vteřinách:
Já už fakt netušim chlapci, napadá mě jedině zdroj, ale vy jste hlavy šikovný, určitě to bude nějaka prkotina, na zdroj to nevypadá
Prosím mám stejný problem jak si to nakonec vyřešil ? Dekuji
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...