Sluchátka s jackem - Nefungují
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Sluchátka s jackem - Nefungují
Ahoj, půjdu rovnou k věci. Dneska mi z ničeho nic přestali fungovat sluchátka. V OS se ukazuje že zvuk jede ale zkoušel jsem do jacku zapojit víc sluchátek a ani jedny nehrály. Nějaké nápady? Díky
Re: Sluchátka s jackem - Nefungují
To je sice zajímavé, že jdeš přímo k věci, ale kromě toho, že nejdou sluchátka jsme se nic nedověděli. Zkontroluj si nastavení zvukového zařízení na PC. Věštci tady stále chybí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nejde nějak víc popsat ten problém.. ve Směšovači je všechno zaplé, v nastavení zvuku jsou též sluchátka povolené. Jediný problém který mě napadá je s jackem v laptopu.. Proto píšu sem.
hej bro a ze bys třeba řekl aspoň znacku a model sluchátek aby tady borci mohli kouknout na net a kouknout proc by to třeba mohlo byt?:DD
dukame píše:hej bro a ze bys třeba řekl aspoň znacku a model sluchátek aby tady borci mohli kouknout na net a kouknout proc by to třeba mohlo byt?:DD
Tady je problém "bro" že to neni sluchátkama.. Jak jsem psal, dělají to všechny sluchátka co jsem tam zapojil..
Jinak Notebook MSI GP70
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 6653 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-