Zdravím. Nejspíš budu znít jako tupec
mam 3 disky. 2 hdd a 1 ssd. na ssd jsem mel win11 a na hdd hry a soubory. a downgradoval jsem zpet na windows 10 a potrebuju poradit jak propojit disky nebo jak to rict. v pc nevyhledam hry a soubory z ostatnich disku. muzu to spustit primo jen v disku, tak jak udelat abych na klasickym spoustecim disku mel i zbyle veci viditelne. snad to jde pochopit diky
Přikládám správu disků.
Nijak. Přeinstalací OS jsi přišel o záznamy v registrech o všech nainstalovaných programech, které si ukládá Windows. Samotná data na ostatních discích sice zůstala, ale to nemusí ke spuštění stačit. Můžeš zkusit vyhledat Launcher, který hru spouští a vytvořit si odkaz třeba na ploše. A nebo hru přeinstalovat.
Vloni při hledání ubytování měl Google mapy ukazovali vleky.
Teď mi je neukazuje, a nevím jak to zapnout. Ani chatgpt neumí poradit. Zkusil jsem se na Google přihlásit, a nepomohlo to.
Poslední příspěvek
Nijak. Ta funkce byla prakticky k nicemu, protoze od roku 2013 nebyly aktualizovane.
To se tedy umela inteligence moc nepredvedla, kdyz toto nevi (10 vterin na Google).
OpenStreet mapy a vsechny mapy na nich zalozene data maji.
jdu si pro radu - minulý rok na Vánoce jsem dostal externí HDD LaCie Rugged USB-C 5TB, se kterým mám nyní problém.
Jakékoliv soubory, které na disk nahraju a vložím do složky, se mi na TV nezobrazují - ve chvíli kdy soubory vložím na...
Poslední příspěvek
Opravneni na pristup do slozky, karta Zabezpeceni.
Udelej screenshot z jedne slozky ktera na TV funguje a ktera nefunguje.
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct, včera večer mi ze složky stažené soubory zmizely desítky fotek a videí co jsem měl na systémovým ssd disku Samsung 980 1TB. Vím, že jsem třeba hodinu předtím označil cc 30 položek a dal zkontrolovat avastem free na...
Poslední příspěvek
Jestli jsou data vymazana, je nutno obnovovat ihned. Po tydnu uz nemusi byt co obnovovat.
Uz jsem videl dost pripadu kdy uzivatel o data prisel jednoduse proto, ze nekolik dni cekal a pocitac stale pouzival.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.