Kontrola logu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

huhto
Level 3.5
Level 3.5

Re: Kontrola logu

Příspěvek od huhto »

mozna jednou a musel jsem přeinstalovat windows,od te doby to nemam,je to něco spatneho?něco s počitačem?stačí jen udělat čistou instalaci windows 10
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

OK , tak to uzavři. Zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
huhto
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od huhto »

Ok dobře,jen se chci zeptat ohledně té modré smrti,to stačilo u mě přeinstalovat Windows a už to řešit nemusím když mi to v pohodě funguje? děkuji za odpověď
huhto
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od huhto »

A ještě se chci zeptat,co znamená, CrystalDiskInfo u disku SSD těch 90%,to znamená že životnost toho disku je ještě 90%a opotřebovávánim budou % klesat děkuji za odpověď,to už je vše ať to můžu uzavřít
huhto
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od huhto »

Jinak SSD mam 2 roky a HDD asi 13 let jak dlouho disky vydrži nidko nevfí že?děkuj at to muzu uzavřit
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Ano, zivotnost SSD se zapisy snizuje, az bude 0%, prepne se do rezimu jen pro cteni.

Proto je u kazdeho SSD udavano kolik TB dat se na nej muze zapsat, cim vetsi cislo, tim lepe.

Stale plati, ze jak SSD, tak plotnovy disk muze umrit kdykoliv bez varovani, tedy data
o ktera nechces prijit musi byt zalohovana. Z vadneho plotnoveho disku mozna neco pujde
obnovit, u SSD jsem jeste nevidel ze by z vadneho SSD neco slo dostat, to bylo vzdy mrtve.
Zamčeno

Zpět na „HiJackThis“