Ahoj, před rokem jsem si tu (link) nechal doporučit sestavu. Nicméně jsem tento řadič neinstaloval, protože upgrade kapacity jsem řešil výměnou HDD za větší, tedy jsem si vystačil se sloty na desce.
Nikdy nepoužitý, ale krabičku jsem asi vyhodil. Záruka u czc ještě rok. Chtěl bych za to tisícovku.
Děkuji za nabídky, moje chyba byla nevrátit to během 14ti dnů. To je tak když člověk plánuje do budoucna a nepřemýšlí jak to bude reflektovat finanční stránku věci. Zkusím slevu na 800, za pětset se mi to opravdu moc dávat nechce, to je 33% původní ceny.
edit: nevím zda to není proti pravidlům, ale pokud máte cokoliv zajímavého doma co se vždycky hodí, tak se nebráním výměnám. ......
// v zájmu zpřehlednění si pro novou nabídku založ další téma.
On je problém ten že se dá koupit za nějakých 1300 i s poštovným, nové, vybalené kusy jako použité jsou za 7-8 stovek a pro labužníky jsou tu osmi kanálové serverové řadiče kompatibilní se sata zhruba za 1000-1500.
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s výběrem externího boxu pro M.2 NVMe SSD.
Mám doma disk Lite-On CL1-3D512-Q11
➡️ typ PCIe Gen3 x4, NVMe, M.2 2280, 512 GB (původně systémový disk z notebooku).
Rád bych ho využil jako externí úložiště přes...
Testoval som len tak pre zábavu včera moje SATA SSD a zistil som že číta 281 MB/s namiesto 500. Hľadal som príčinu a zistil som že všetky disky idú na SATA 2 režim.
CrystalDIsk hlási: Current mode: transfer mode: SATA/300 , disky mám SATA / 600...
Poslední příspěvek
Pokud mas BIOS nastaveny uplne stejne jako predtim, tak to nebude problem nastaveni BIOSu.
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.