Vážení poraďte někdo !!!
Mám dva PC na jednom je OS Win Milenium na kterém mám modemem a telefoní linkou připojený internet a na druhém PC mám OS Win 98. Tyto dva PC jsou propojeny a komunikují spolu normálně na sdílených složkách a sdílené tiskárně. Nevím si rady jak rozchodit sdílení připojení k internetu, tak abych mohl prohlížet internet i na PC, kde není modem a internet není přímo připojen (PC s Win 98). Nejsem v tomto směru moc zkušený, tak prosím o co možná nejpodrobnější návody a postupy. Nemohu to ani za boha rozchodit. Na žádném z PC nepoužívám PROXY nebo něco podobného.
Předem díky !!!!
Sdílení připojení k internetu
Moderátor: Mods_senior
Obávám se že ti moc neporadím, ale jestli to spěchá zkusit to můžeš. Se sdílením v těchhle operačních systémech nemám totiž žádný zkušenosti...
Pokus se najít něco jako Průvodce instalací sítě. Nejlíp na tom PC s Milleniama. Když se ti ho podaří spustit měl by se tě zeptat i jestli nasdílet internet...
Pokus se najít něco jako Průvodce instalací sítě. Nejlíp na tom PC s Milleniama. Když se ti ho podaří spustit měl by se tě zeptat i jestli nasdílet internet...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 7488 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 0 Odpovědi