Sledování internetu
Moderátor: Mods_senior
-
makan.dacan
- nováček
Sledování internetu
Dobrý den chtěl bych se zeptat, když se připojuji na inet přes firmní server můžě někdo např. administrator sledovat kde serfuji, jestli ano jde tomu zabránit ? Je to sice nemorální ale děkuji za odpovědˇ . 
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Možná by ses mohl napíchnout na PC někoho jiného a vystupovat pak jeho firemní IP.
Jinak souhlasím s předchozím příspěvkem.
Jinak souhlasím s předchozím příspěvkem.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Re: Sledování internetu
makan.dacan píše:Dobrý den chtěl bych se zeptat, když se připojuji na inet přes firmní server můžě někdo např. administrator sledovat kde serfuji, jestli ano jde tomu zabránit ? Je to sice nemorální ale děkuji za odpovědˇ .
Já myslím, že se dá i vysledovat, kde se serfuje, kdysi u nás ve firmě měl někdo honičku, ale možná to bylo spojené i s tím, že stahoval velká data a firemní net byl hrozně zpomalenej.
-
makan.dacan
- nováček
Díky za čas a myšlenky ....
To je hrozná nesvoboda..... V práci i doma
Jesšte bych měl jeden dotaz, může tímto sledováním někdo zjistit heslo třebas na můj mail? Jinak díky za odpovědi.
-
guest
-
guest
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 6364 Zobrazení