Taktování procesorů i7 930 (Prosim rychlou odpoved)
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
- samotarrk
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Re: Taktování procesorů i7 930 (Prosim rychlou odpoved)
Hmm, to jsem nevěděl jen mi příjde logičtější, že se stresuje uživatel, když vidí ty vysoké teploty
V praxi to tak je. Ověřeno praxí !!! 
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Ok moc dik za pomoc uz sem se stoho stresoval tyden jak sem vydel ty teploty atd. wow lidi novej pocitac fakt toho cloveka muze vystresovat ale silene
takze zitra jesli pride jak ma vam poslu vysledky a kdyz to neak vyresime tak to zitra uz uzavru moc moc dik:)
- samotarrk
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nebude OK tak já bych jim ho vrátil. To není ani trochu vyvážená sestava. Kvalitní komponenty s poněkud diskutabilními dohromady, to nedělá dobrotu a výkon je nižší než by mohl být. A cena vysoká.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
a muzu se zeptat proc ta sestava teda neak nesedí nebo proc se ti nezda ? 
Osobně si tipnu, že samotarrkovi nesedí výrobce RAM, disk a zdroj
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ja si myslim ze ram a zdroj je celkem dorej
No, nevím, co se na sestavě nelíbí samotarrkovi, ale mě se na sestavě nelíbí poměr grafiky k procesoru, dále značka RAMek a typ disku samozřejmě taky. Zdroje Fortron jsou pořád jedny z těch lepších, takže...
takze v 5-6 to budu mit tak vam reknu
- samotarrk
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Žbeky za mě odpověděl. Děkuji. Ale to je každého názor. AleRx8 ještě nepochopil, že Eurocase a Fortron jsou jedna firma, jedna značka a jedna kvalita
Ale nejvíce mi vadí ten HDD, kvůli ostatnímu klidně spi a nenech se mnou otrávit, máš to OK, snad ti to dají do provozu.
Co má proti grafice a procesoru nechápu v obou případech nadčasové komponenty, dnes na vše bohatě s velkou rezervou dostačující. Nvidia zde není oblíbená, nevím proč, nikdy jsem to neřešil, ale myslím, že je to škoda. Furt jen ATI, ATI, ATI.
Co má proti grafice a procesoru nechápu v obou případech nadčasové komponenty, dnes na vše bohatě s velkou rezervou dostačující. Nvidia zde není oblíbená, nevím proč, nikdy jsem to neřešil, ale myslím, že je to škoda. Furt jen ATI, ATI, ATI.
Ja taky radsi nvidiu jelikoz jsem neml moc skusenosti s ati a moc ji nemam rad
- memphisto
- Guru Level 13

Tak to bys měl fofrem přehodnotit svůj názor na ATI, protože na poli grafik má momentálně solidní náskok 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 6982 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Montys
-
- 2 Odpovědi