Zaseknutí a následný restart PC
Moderátoři: Mods_senior, BSOD team
Pravidla fóra
BSOD návod
BSOD návod
Re: Zaseknutí a následný restart PC
Není zač. Dej potom vědět, jak to dopadlo. Držím palce a snad si na tebe zase něco nevymyslí..
Jo, mám ještě jednu kuriózitku
... Bratr oddělal bočnici toho PC a už 2 hoďky hraje a nic.. 
pulsik píše:Jedná se o chybu v důsledku přehřátí severního můstku - Northbridge.
Je to možné, že díky špatně udělané airflow vám to padá. Mohlo mě napadnout zeptat se na airflow, když HWMonitor ukazoval hlouposti. Uvidíte přes víkend no.pulsik píše:Nicméně bych řekl, že ten severní můstek se stejně přehřívá, nebo je alespoň vadný.
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
Tak samozřejmě se bratr radoval přečasně a padlo to i tak 
Zdravím pánové. Tak včera jsem měl telefonát z reklamačky. Tak už vyměnili CPU i MB a stejně jim to padá
, tak prý postupně budou měnit komponenty, dokud se na to nepříjde 
To se mi nezdá, ale OK. Dej potom vědět.
Takže zjistili, že je to špatnou Grafickou kartou. Čeká se, až příjde ze skladu...
Díky za infoWriteon píše:Takže zjistili, že je to špatnou Grafickou kartou. Čeká se, až příjde ze skladu...
Sent from my Sony Ericsson Xperia Neo V using Tapatalk 4.
Není za co, no jsem zvědavý. No každopádně to zjistili tak, že tam strčili jinou, lae ta co tam má být, tak tu nemají na prodejně.
Proto jsem psal, že je to otázka minuty. Proto mi to celé nesedí a do budoucna bych se té firmě/servisu vyhnul.
Co je to za blbost? Tam musí být nějaká kouzelná jo?Writeon píše:ae ta co tam má být, tak tu nemají na prodejně
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek