Přehrávání videa na internetu
Moderátor: Mods_senior
Přehrávání videa na internetu
Ahoj prosím vás... zkoušel jsem tu najít něco ohledně problému s tím že když třeba chce sledovat Tv na internetu třeba z http://www.ceskatelevize.cz tak se mi začne přehrávat video ale seká se to at dám třeba na pomalé připojení nebo rychle. Mám nainstalované i Kodeky K-lite mega Mám to v notebooku HP s originální Vistou. Nevíte čím to je? Už to řeším delší dobu! Prosím! pomoc :(
- Pepas87
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
hlavne zalezi co mas ty osobne za rychlost pripojeni... na "pohodlny" koukani bych rekl, ze je potreba rychlost 4Mbit a vyssi...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
Přesně tak, pokud ti přehrávání "offline" (videa z disku) běhá v pořádku bez cukání a přerušování, nebude chyba v kodeku, bude to tvým připojením.
edit: byls rychlejší. Takže na stejným připojení to na jiným PC běhá v pohodě, na tvým NB offline videa běhají taky v pohodě, pouze streamy z netu zlobí?
edit: byls rychlejší. Takže na stejným připojení to na jiným PC běhá v pohodě, na tvým NB offline videa běhají taky v pohodě, pouze streamy z netu zlobí?
Elusive píše:Přesně tak, pokud ti přehrávání "offline" (videa z disku) běhá v pořádku bez cukání a přerušování, nebude chyba v kodeku, bude to tvým připojením.
Nevím sice co to jsou streamy ale asi jo
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 6625 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od extrem
-