po nespěšné aktualizaci NVIDIA mi nejdou spustit hry a počítač ani nerozezná moji grafickou kartu (Geforce GTX 560). Přikládám fotku. Předem díky za odpověď.
zase jsem to zkusil odinstalovat a nainstalovat znovu, akorát vše ve starší verzi (ovladač 335.23) a ukazuje to furt ty samé chyby... nevím co dělám špatně...
Ano fungovala, na jaký ovladač to už si nepamatuji. Včera mi vyběhl odkaz ať si nainstaluji nový ovladač a od té doby to nejde.. Jak jsi mi poslal odkaz na https://forums.geforce.com/default/topi ... 05-15-14-/ Mám to tam mít zakliknutá pole jen ty co jsou na obrázku? A potom dát Clean and restart?
Ovladač ti kartu nezlikviduje.Podívej se jestli je dobře usazená.Můžeš jí vyzkoušet i v jiném pc jestli je funkční a zbytek je jen ve správné instalaci ovladače.Instalace trvá cca.20min..
Mám ten istý problém, GPU nieje detekovaná ani v GPU-Z/ dxdiagu, musím používať iné rozlíšenie, až na to že inštalačky na drivery sa mi poriadne ani nechcú zapnúť, tiež to začalo včera ištalovaním nového driveru
Mohl bys mi prosím napsat teda krok po kroku co mám přesně udělat? + odkaz k tomu danému bodu by se hodil.. Když jsem to všechno odinstaloval a furt se vyskytují ty samé chyby.. Díky.
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?