Osobně spíš ujíždím na východnější typy, jako správný japonifil Tohle je Aya Ueto, japonská modelka, zpěvačka, herečka. Měla například hlavní roli v japonské krvavé středověké rubačce Azumi 1 a Azumi 2: Death or Love, natočené podle japonského komixu ...
MLP mě už nebaví. Poslední díly ze čtvrté série mě děsně nudily. Přešel jsem na Anime a nejvíc mě baví Girls und Panzer. Je to docela šílené - odehrává se to v budoucnosti, kde města jsou na obrovských lodích. Každé má svou střední školu, která má jako téma nějaký stát. Takže je např. německá škola, anglická škola, italská škola, americká škola a ruská škola (spíš škola sovětského svazu). A existuje takový sport, kterému se říká Panzerfahren a ty školy se v něm účastní. Takže proti sobě bojují v tancích z období 2. světové války. Hodně mě to baví
Adys301 píše:MLP mě už nebaví. Poslední díly ze čtvrté série mě děsně nudily. Přešel jsem na Anime a nejvíc mě baví Girls und Panzer. Je to docela šílené - odehrává se to v budoucnosti, kde města jsou na obrovských lodích. Každé má svou střední školu, která má jako téma nějaký stát. Takže je např. německá škola, anglická škola, italská škola, americká škola a ruská škola (spíš škola sovětského svazu). A existuje takový sport, kterému se říká Panzerfahren a ty školy se v něm účastní. Takže proti sobě bojují v tancích z období 2. světové války. Hodně mě to baví
Takže je tam i česká škola? Ten v 0:42 je totiž náš LT-38! I když právě s nimi Němci dobyli Francii a půl Ruska, ony totiž byly lepší než ty jejich
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)