Úprava příspěvku x Odpověď na příspěvek

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Zamčeno
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Úprava příspěvku x Odpověď na příspěvek

Příspěvek od wattmetr »

Navazuji na otázku, kterou jsem tu před časem položil a myslím, že odpovědi nebyly jednoznačné. Dnes se mi to potvrdilo.
Tehdy jsem se ptal, jakým způsobem je možné vložit "odpověď" na můj vlastní příspěvek bez toho, že by mezitím odpověděl ještě někdo jiný. Jinak docházelo vždy k úpravě mého posledního příspěvku. Odpověď byla trochu neurčitá s tím, že musí uplynout nějaký čas, řádově v hodinách.
Před pár minutami jsem "odpovídal" na svůj příspěvek s tím, že pokud někdo mezitím odpoví, zobrazí se můj příspěvek jako odpověď, jinak dojde k úpravě mého příspěvku. A ejhle, co se nestalo: 5 minut po napsání příspěvku jsem si na něj "sám odpověděl" a odpověď se objevila samostatně hned za mým předchozím příspěvkem - viz zde viewtopic.php?f=47&t=135939
Na mé straně se nic nezměnilo - připojení, prohlížeč a nevímcoještě, vše stejné.
Je pro to prosím nějaké vysvětlení?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Úprava příspěvku x Odpověď na příspěvek

Příspěvek od Žbeky »

Slučující mod není v sekci HJT a viry aktivovaný kvůli tomu, že logy jsou často natolik dlouhé, že se nevejdou do jednoho příspěvku a tazatel by musel vždy čekat půl dne, než by mohl poslat další část (nebo dokud by někdo neodpověděl)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Re: Úprava příspěvku x Odpověď na příspěvek

Příspěvek od wattmetr »

Děkuji za jasnou a vyčerpávající odpověď. Zamykám.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Úprava pc pro Kingdome Come Deliverance 2
    od barryk10cz » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    13 Odpovědi
    5390 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Hangli
  • bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
    od zuzana3 » » v Design a grafické editory
    2 Odpovědi
    7567 Zobrazení
    Poslední příspěvek od zuzana3
  • Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
    od IMB » » v Windows 11, 10, 8...
    0 Odpovědi
    23870 Zobrazení
    Poslední příspěvek od IMB

Zpět na „PC-HELP - připomínky k fóru“