Potřeboval bych pomoct se svoji starou kartou.. Nevim proč ale vypadávají mi hry(počítač se třeba někdy i vypne).Určitě to bude ovladači ale bohužel nevim jaké by byly nejvhodnější na ATI 9200 Excalibur 128/128.
Poraďte prosím kdo má stejnou kartu.Zatim sem použil ovladač 5,8ale ten je asi na lepší karty....Dík MOC
Těma ovladačema bych si tak jistej nebyl. Ty musí bez problémů pracovat se všema podporovanejma kartama, na nic jako že by byly na "lepší" karty se nehraje Můžeš vyzkoušet nějaký starší drivery, kdyby to pomohlo bylo by fajn.
Nejdřív současný odinstaluj pomocí Catalys Uninstalleru, pak si tady vyber nějaký starší a zkus je.
Věř tomu že ovladačem samo o sobě to není. Tenhle ovladač MUSÍ bejt s tvojí kartou plně kompatibilní. Věř tomu že jakmile by tomu tak nebylo, byl by vokolo toho pěknej humbuk. Zkontroluj v jakejch relacích se pohybujou teploty v tvým compu. Posluží SpeedFan.
Hodilo by se taky krapet rozvést zbytek konfigurace. Je to kupovaný jako sestava, nebo stavěný někde doma? Jak dlouho ten comp máš?
No tepoty o.k.Mám sundanou bočnici.Na grafiku sem si koupil větráček.karta má 38stupňu i se zátěží.Komp byl stavěnej doma.Dělal mi to kamarád....O se v tom vyzná.Počítač mám 2roky....
Tak v tom případě bych doporučil reinstal systému. 2 roky je na wokna požehnanej věk, pak je celkem jistý že se začně něco chovat jinak než by mělo . Uděláš zálohu současnýho, nainstaluješ novej, vyzkoušíš a pokud bude problém přetrvávat, bude problém v hardwaru...
Nabízím k prodeji profi grafickou kartu AMD Radeon Pro W6400.
Profi grafika na 2D a 3D CAD a podobné aplikace. Jednoslotové provedení, v balení i kratší plech pro kompaktní skříně. Architektura RDNA 2, 768 stream procesorů, 4 GB GDDR6, PCI Express...
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...