Levné hry na steam - Znovu aktivní !!
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Levné hry na steam !
... a to zas já bych se rád zasmál... no táák 
SoM - 830 Kč
wargame - podle mě se vyplatí koupit komplete pack a ten stojí 5 klíčů
wargame - podle mě se vyplatí koupit komplete pack a ten stojí 5 klíčů
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
Plný pack? O co se jedná prosimtě?
PS: kolik tak stojí ten klíč? 2€? A jedná se o TF2 klíč?
Děkuju
PS: kolik tak stojí ten klíč? 2€? A jedná se o TF2 klíč?
Děkuju
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
A je možné, že v oficiálním TF2 obchodě ho prodávaj za 2€ a na té stránce jak si poslal ho prodávaj za 2,50€? Jedná se o ty samé klíče? 
Edit:Už to vidim, v offi obchodě se jedná o € a v tom jak si poslal jde o $
PS: Počítej se mnou, pokud to bude za tich 5 klíčů, tak si plácnem
Akorát mě budeš muset poučit, jak tradovat na steamu 
PS2: Budeš muset ale chvíli vydržet, než se dostanu k psc :/
Edit:Už to vidim, v offi obchodě se jedná o € a v tom jak si poslal jde o $
PS: Počítej se mnou, pokud to bude za tich 5 klíčů, tak si plácnem
PS2: Budeš muset ale chvíli vydržet, než se dostanu k psc :/
HJT návod
HJT návod
Oh, tak sorry za moje chovanie ale je to aj moja vina lebo som nepochopil tým cenám tých kľúčov a takto a vyjadroval som sa aj tak lebo nemal som na tie klúče.... nabudúce sa radšej ozvem keď budem mať na 100% peniaze na klúče...beather píše:Jenom rychlé vyjádření:
1) Nikomu svůj obchod nenutím a prostě jsou stanovená pravidla a pokud chceš u mě nakupovat a ušetřit, tak pravidla budeš dodržovat. Nikdy nikomu nedávám na dluh a ani nebudu.
2) Tvoje jednání přímo odpovídá tvému věku a úctě dnešní mládeže ke starším a ještě ta drzost, že já vlastně pro tebe dělám službu a ty si budeš diktovat podmínky a nazývat mě tu "pánkem?" Zjevně chyba ve výchově.
3) Konverzace je adresovaná mně a může být zveřejněna. Neposlal jsem tu žádné fotky tvého pipíka ve sprše nebo fotku z táboru, jak tě chlapci přilepili na strom a natřeli Nutelou.
PS. sorry, dneska už nestíhám, zítra sem hodím ceny dotazovaných her.
PS2: Díky všem za podporu a zdravý rozum.
PS3: Buď rád, že sem ještě nezkopíruji ten obsah SZ co jsi mi psal.
btw: GoPay platbu bereš Kč alebo aj €?
co kdyby sis to sehnal od nekoho levneji?
ja uz s tebou obchodovat nebudu
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
Rozcestník mých článků
Rozcestník mých článků
jerabina: np, ale pokud jsi nikdy nepouzival trziste nebo kreditku na steamu budes mit blok myslim.. pridej si me zde: steamcommunity.com/id/wcydfm
Rozcestník mých článků
Rozcestník mých článků
Na TF2 obchodu jsem už normálně nakupoval, několikrát jsem tam již kreditkou kupoval.
PS: máš tam žádost
PS: máš tam žádost
HJT návod
HJT návod
Aha tak to maj v mironetu levnější ale tak nevadí třeba někdy příště tvé služby využiju.beather píše:SoM - 830 Kč
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
-
AdamProGaming
- Level 3.5

1. Counter Strike Global Offensive
2. PayDay 2
3. Euro Truck Simulátor 2 GOLD
4. The Crew
:) kolik by to stálo ? prosím ptám se aby si to porovnal s konkurencí :)
2. PayDay 2
3. Euro Truck Simulátor 2 GOLD
4. The Crew
:) kolik by to stálo ? prosím ptám se aby si to porovnal s konkurencí :)
- Worth: $1069 ($308 with sales)
- Games owned: 86
- Games played: 57 (66%)
- Hours on record: 5,245.0h
Tak, ze ne aby jsi to chlapec koupil, ale aby porovnal...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek