tak jakto, že jsem známému doporučil sestavu a její složení na czc a poslali mu v obří krabici pc i s originálníma krabicema? dokonce i sundaný boxový chladič atd.. všechny krabice má do teď doma (prý kvůli záruce )... podle mého názoru záleží i natom, jakou si objednáš case a kolik místa v její krabici zbyde.. ale určitě jim to napiš :) bude to lepší, alespoň budeš mít jistotu, že je od nich dostaneš.. Zatím...
Super takže tohle je asi finální sestava http://www.czc.cz/bv5eg272bugji9fl1abnc6olv5/seznam. Díky všem za rady do poznámek napíšu aby mi poslali všechny krabice a rozdělili disk na 500 gb a 500 gb. Myslíte že kdybych napsal aby udělali pěkně kabeláž vyhověli by mi? Děkuji
Moje PC:
MB MSI B85-G41
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Savage 1600 MHz
PSU EVGA Power Supply 500W
HDD Seagate 1TB
CASE Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
LCD Benq RL24HM
OS Win 8.1 64bit
Finální sestava je už v pořádku :) Nz :) ano, přesně tak :) Oni udělají pěknou kabeláž tak jako tak :) budou se snažit všechny přebytečné kabely schovat, někam připevnit atd.. Jen připomínám: v košíku dole, nezapomeň označit, že chceš zdarma pc složit :) Z mé strany je to tedy vše, pokud i z tvé nezapomeň stisknout vyřešeno :) Zatím...
Omlouvám se že ještě píšu, ale teď jsem si všiml nových procesorů Skylake a Broadwel budou i procesory v této cenové kategorii jako i5 4460. Jestli ano o kolik budou výkonější? :)
Moje PC:
MB MSI B85-G41
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
HDD Seagate 1TB
LCD Benq RL24HM
OS Win 8.1 64bit
Sestava vypadá dobře. S tou kabeláží nevím, záleží kdo ti jej bude skládat. Někdo to odbude, někdo si s tím snad pohraje. Je to zadarmo, žádný extra servis nečekej. Doma vše zkontroluj.
S těmi novými procesory nic nevymýšlej, hlavní výhodou je u nich lepší iGPU, kterou díky dedikované grafice nevyužiješ.
Pokud koupíš W8.1, budeš mít přenositelnost verzi, kterou můžeš preinstalovat v budoucnu na jiný počítač.A tento prodáš bez systému, nebo po součástkách. Po upgrade na W 10 ti zůstává přenositelný systém. Když koupíš dražší W10 koupíš vázanou verzi na základní desku a vázanou zůstane. Proto je teď výhodnější koupit W8.1 a při upgrade si stáhnout a zazálohovat instalačku.
Tak dneska počítač dorazil trvalo to trošku déle(počítač jsem objednal 9.8 ), ale stojí to za to. Krom toho, že jim trošku trval což je, ale pochopitelné vzhledem k tomu, že to skládali tak jsem se vším spokojen všechno udělali tak jak jsem chtěl. PC přišel důkladně zabalený v obrovské krabici. S kabely si krásně poradili. Za mně 100% spokojenost s czc.cz!! :) Děkuji všem za rady :)
Moje PC:
MB MSI B85-G41
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
HDD Seagate 1TB
LCD Benq RL24HM
OS Win 8.1 64bit
Ano, nějak teď nestíhají .. ale jelikož je sestavení zadarmo, hádám, že si lidi ani moc nestěžují.. To jsem rád, že jsi spokojený :) Přeji ať pc dobře a dlouho slouží :) Až budeš chtít, klikni na zelenou fajfku.. Měj se..
Ahojky. Co lze prosím v dnešní době pořídit za 24-25k?
Nemusí to svítit, je mi jedno jak vypadá.
Díky moc
Poslední příspěvek
Ta sestava od Hangliho je OK.
Ale zdroj bych vyměnil za:
Na zvážení je také výkonnější varianta CPU (bez box chladiče v balení):
Případně kombinace do limitu 25k s R5 7600X + grafika SAPPHIRE AMD RX 9060 XT 16GB
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Ahoj všem, známá mi poslala že by chtěla pro syna herní pc a prý už objednala toto a teď se mě ptá jestli neudělala chybu. Že to ještě zaplacené nemá a pokud by to byl fail, ty by jim to tam nechala.
Já v se této HW oblasti zas tolik nepohybuju a...
Poslední příspěvek
S OS není problém, instalací dělám ročně desítky. Včetně těch kde je potřeba BYPASS na HW nebo ten debilní MS účet.
Díky