PC-HELPmá nový server,je rychlejší i u vás?
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
PC-HELPmá nový server,je rychlejší i u vás?
Zdravím všechny PC-HELPáky. Naše fórum jsme obdařili zcela novým, profesionálním dedikovaným serverem Opteron. Již zhruba týden na něm fórum běží a zdá se, že výkonově jsme konečně dali fóru to, co bylo třeba. Samozřejmě mě zajímá i Vás názor, prosím okomentujte případně vložte po uvážení hlas do ankety.
P.S. zajímá mě i situace kolem problémů při odesílání příspěvků, tohle doufám také zmizelo..
Díky, zdraví
P.S. zajímá mě i situace kolem problémů při odesílání příspěvků, tohle doufám také zmizelo..
Díky, zdraví
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
mě se zdá o dost rychlejší 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Též mi to připadá stejné. 
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Až nebudu mít vytížený připojení na 100% tak řeknu
Ale nepadá to (ani při odesílání příspěvku), tak nějaká změna k lepšímu by měla být ...

Naposledy upravil(a) X dne 06 úno 2008 17:46, celkem upraveno 1 x.
Tak jak vyplývá z předchozích odpovědí tohle je o tázka pro ty kteří mají dostatečně rychlé připojení s garantovanou rychlostí a nesedí za proxi serverem.
Osobně až polezu doma na PC-help někdy kdy na netu není x lidí pak sem možná schopen pravdivě odpovědět protože mám sdílenou rychlost připojení. V zaměstnání máme proxi server a nejsem sto odhadnout kolik toho jde z netu a kolik si proxi schoval aby ušetřil net.
Osobně až polezu doma na PC-help někdy kdy na netu není x lidí pak sem možná schopen pravdivě odpovědět protože mám sdílenou rychlost připojení. V zaměstnání máme proxi server a nejsem sto odhadnout kolik toho jde z netu a kolik si proxi schoval aby ušetřil net.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Jan Pašek píše:Trychlé připojení s garantovanou rychlostí
myslím že takových tady moc nebude
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 4684 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petrvorisek