"zamrzá" mi stahování z rapidshare
Moderátor: Mods_senior
"zamrzá" mi stahování z rapidshare
Prosím poraďte..
mám premium účet na rapidu, dva měsíce jsem stahovala naprosto v pořádku, jen kolísala doba stažení souboru, kvůli wifi připojení, ale poslední týden mi nejde nic stáhnout. Začnu stahovat a když se stahování dostane asi na 30%, vyjede mi hláška, program IE neodpovídá....ukončit blabla. Přitom běžné prohlížení na netu je bez problémů. Nevím jestli je problém v připojení k síti, nebo v compu. Když dám ctrl+alt+delete, tak mi výkon vyběhne na 100% a to třeba jen stahuju jeden 100MB soubor, nic víc zapnutýho nemám. Ani skype, nic. Nevíte, čím by to mohlo být?
Díky moc předem
mám premium účet na rapidu, dva měsíce jsem stahovala naprosto v pořádku, jen kolísala doba stažení souboru, kvůli wifi připojení, ale poslední týden mi nejde nic stáhnout. Začnu stahovat a když se stahování dostane asi na 30%, vyjede mi hláška, program IE neodpovídá....ukončit blabla. Přitom běžné prohlížení na netu je bez problémů. Nevím jestli je problém v připojení k síti, nebo v compu. Když dám ctrl+alt+delete, tak mi výkon vyběhne na 100% a to třeba jen stahuju jeden 100MB soubor, nic víc zapnutýho nemám. Ani skype, nic. Nevíte, čím by to mohlo být?
Díky moc předem
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
zmena
To 100% vytížení je jen u procesu iexplore.exe ? zkoušel si to v nějakém jiném prohlížeči? Třeba Firefox,Opera ? Nebo když máš premium tak přes program Rapget, kde v nastavení zadáš svuj login,heslo, narveš linky a jedeš
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
sosani
třeba tady: http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/download_manazery/rapget/ . a zkoušel si stahovat nějaký jiný velký soubor odjinut než z rapidu. (např. nejaký 150Mb video) jestli to dělá jen u něj
Duckie12:
třeba tady:
V sekci Ke stažení je RapGet
V sekci Rady, tipy & návody je návod na nastavení RapGet
třeba tady:
Kód: Vybrat vše
http://shareshop.cz/V sekci Ke stažení je RapGet
V sekci Rady, tipy & návody je návod na nastavení RapGet
Můj první stroj: Atari 800XL
Můj laický názor na Tvůj problém je patně v připojení na wéwéwé. Jedeš přes WiFi - jak je to s tvým IP ? na toto si stěžovala již spousta potencionálních sosáků RS.
Pokud máš do budoucna výhled pravidelného stahování fotek svých kamarádů z RS.com, tak bych si (maje WiFi) zaplatil u providera pevnou IP.
Pokud bys ty fotky stahovala jen občas, tak bych jel přes free.
S PC by nemělo mít vliv připojení (stahování) na RS . Ale pokud máš TUŠENÍ, tak pošli log z HJT lidičkám, co se v tom vyznají .
Pokud máš do budoucna výhled pravidelného stahování fotek svých kamarádů z RS.com, tak bych si (maje WiFi) zaplatil u providera pevnou IP.
Pokud bys ty fotky stahovala jen občas, tak bych jel přes free.
S PC by nemělo mít vliv připojení (stahování) na RS . Ale pokud máš TUŠENÍ, tak pošli log z HJT lidičkám, co se v tom vyznají .
Můj první stroj: Atari 800XL
Tak takovou příponu taky neznám, ale tady máš její popis. RAR to není. V podstatě to může být bitmapový obrázek, nebo Rosegarden Music File, anebo Nero Image. To poslední vypadá nejpravděpodobnější, když to stahuješ z Rapidu. Tak můžeš bádat Zlatíčko12. 
duckie12 píše:Ještě jednu otázku ( pak se přejmenuju na lama-alpaka)
rapget fachá, ale já neumím ty stažený soubory spojit... stáhne se to s příponou .rg, zkoušela jsem to rarovat, ale komprimuje se to každý zvlášť a ne dohromady. Poradíte?
rg je koncovka, kterou si vytvoří Rapget pro stahovaný (a ne tedy plně stažený) soubor. Pakliže ti tam koncovka RG zůstala, pravděpodobně to znamená, že stahovaný soubor není ještě 100% stažen!