Ahoj, pokouším se sestavit bednu pro přítelkyni, ale radši si necháme poradit. Zatím jsem sestavil toto https://www.czc.cz/atrpq83n6og98ap76hubrt2179/seznam Ještě bych poprosil někoho na doporučení dobré skříně :)
Ahoj tak jsem upravil podle vašich rad sestavu a vypadá následovně : https://www.czc.cz/atrpq83n6og98ap76hubrt2179/seznam Mám jen dvě poslední otázky. Nevíte kdy ty grafické karty budou na czc na skladě? A jestli ty dva větráčky v case stačí nebo máme nějaký ještě dokoupit? díky :)
Ahoj, potřeboval bych pomoc se sestavením PC - jsem uplnej amatér a absolutně se v tom nevyznám.
Na internetu jsem našel sestavu z geekboye, dává to takhle smysl nebo existuje nějaká lepší kombinace?
Geekboy sestava:
Tohle je potom vlastní...
Poslední příspěvek
Co se MB (nejen desek) týká, neřešil bych značku, ale parametry. Alferi tu velmi dobře uvádí parametry ke zvážení. MSI, Asus, Gigabite atd. jsou jen zvyklosti k dané značce. Průser se může stát kdekoliv a kdykoliv.
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...