RAID (probl. ve správci zařízení)
Moderátor: Mods_senior
- Robertekoo
- Level 2

RAID (probl. ve správci zařízení)
Nevíté náhodou někdo co je to RAID a proč ho mám ve správci zařízení a a mám ho s vykřičníkem jako že je špatně nainstalovaný? Nevím jestli to má něco společného s SATA disky ale já nemám SATA disk jen desku co mi to podporuje...
mod by Ltb (titulek)
mod by Ltb (titulek)
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Raid je technologie ukládání dat na pevné disky. Více se můžeš dočíst tady.
SATA disky nejsou nutností, ale když využíváš RAID i pro zrychlené ukládání a načítání, je škoda potom nevyužívat i větší rychlosti SATA disků oproti PATA (IDE) diskům.
SATA disky nejsou nutností, ale když využíváš RAID i pro zrychlené ukládání a načítání, je škoda potom nevyužívat i větší rychlosti SATA disků oproti PATA (IDE) diskům.
- Robertekoo
- Level 2

- Robertekoo
- Level 2

- Robertekoo
- Level 2

Ted ti to přesně nepovím, protože jsem v príci, ale pokud si pamatuju tak KT600 delta MSI.....na Athlony s podporou Sempronů.... V manuálu jsem to taky nikde nenašel....možná jsem to přehlédl, myslíš si jinak že to může mít vliv na funkci integrované sítovky? Mám s ní totiý taky problémy, net mi jede normál ale když začnu něco stahovat přes Azureus (torrnety) tak mi spadne do 10 minut net... 
- Robertekoo
- Level 2

http://www.svethardware.cz/disc_doc-N4B ... 7C65F.html
To je ta deska co mám....tak jestli budeš mít řas mrkni na ni....
To je ta deska co mám....tak jestli budeš mít řas mrkni na ni....
- Robertekoo
- Level 2

Jo jo díky moc...ted jsem na to mrknul....no s tím BIOSEm nevím, nikdy jsem BIOS neflashoval a cojsem se tak bavil, tak prý s tím nejsou žádné žerty tak pokud s tím nemám zkušenosti tak pak at se raději do toho nepouštím..... ted tahám manuál tak pak do toho mrknu..s tou sítovkou jinak jsem taky v koncích, ještě uvažuju jestli mi nedělá problém Daemon tools 4....protože mi to tam psal něco o zablokování kernell debugger...no jsem z toho celý...
Možná pomůže reinstal win....ty jo v sobotu jsem pžedělával win 2x a v neděli jednou... 
Možná pomůže reinstal win....ty jo v sobotu jsem pžedělával win 2x a v neděli jednou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 5156 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kecalek

Ale na tu síťovku budeš muset počkat, na to jsou tady jinší machři. Napiš potom jakou máš desku (pokud možno co nejpřesněji) a třeba se ozve někdo, kdo má stejnou a všechno mu jede.