Zdravím,
koupil jsem tuto grafickou kartu https://www.tsbohemia.cz/asus-geforce-g ... 54582.html a po zapojení do počítače mi nefunguje obraz. Mám tušení, že budu potřebovat i nový zdroj. Je to možné?
Intel Core i5-4460
MSI B85M-E45 - Intel B85
zdroj viz. foto
Možné to je. Kdyby to byl značkový a novější zdroj,tak není problém. Ale ty staré EuroCase moc dobré nikdy nebyly a možná už to nedává. Každopádně i v zájmu zachování ostatních komponent vem raději nový zdroj. Stačí i šedý 400W Seasonic.
První se ale podívej do biosu,jestli máš nastavenou jako primární grafiku PCI-E.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.
Ahojte, chci se zeptat jakou vybrat grafiku v uvedenej cene cca 6-7 tisíc? Volil by som ARC B580, myslím že sú na ní slušné recenze. Šla by k Ryzenu 8400F tak myslím že by to mohla byť vyvážená kombinace :-). Máte niekto skúsenosti s touto kartou?...
Poslední příspěvek
Děkuji za upozornení, beru teda Sapphire.
Ještě jednou Vám všem děkuji !