Lidicky mam mensi problem s procesorem AMDsempron 3000+ nevim proc ale koupil sem pocitac vsechno slo skvele tak po 3 mesicich pouzivani se mi procesor zmenil na AMDAthlon 1200 nevim proc a podle nekterych lidi je to prej nemozny aby procesot zmenil nazev nevite jak na to skousel sem snad vsechno diky moc
no ukazuje mi to AMDathlon 1200 hmm zajimavy ted sem fakt uz stoho jelen akorat me stve ze mam v papirech od pocitace je napsano sempron 3000+ asi si tam budu muset zajet a viridit si to snima
ted koukam do prirucky k zakladni desce a sou tady Switch and jumpers
na nastaveni frekvence CPU,APG a PCI muzu je dat do 4 poloh ale nechce se mi snima hejbat nerad se hrabu v pocitaci no jestli nekdo vite tak pls poradte
2 memphisto : Jak se mohli splést v prodejně a prodat mu procesor, který pojede 3 měsíce v pohodě a pak skočí na 1200 ?? To ikdyby z něj udělali CPU-OC tak se to takhle nechová. Myslím, že tvůj PC dostal šlupku a v biosu ti padla frekvence, tak ji nastav na tu správnou, což bude odhaduju něco pod 2000Mhz
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
No jenze me udivuje hlavne to ze to byl AMDSempron a najednou je to AMDathlon to nechapu a hlavne nemuzu taktovat nejde to tak jestli nekdo vite jak to odblokovat tak pls napiste diky
Asi nejzákladnější věc je, zjistit jaký máš skutečně procesor. Pokud to nemáš v záruce, tak koukni přímo na něj. Co se týká těch změn, mklidně jsi to při těch pokusech mohl "podělat" ty.
Teď jsem si všiml, že to v záruce je, použij ještě tento soft:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=22553
Naposledy upravil(a) guest dne 10 bře 2008 17:39, celkem upraveno 1 x.
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.