Specifikace Rozměry: 518×243×508 mm
Podpora základních desek: mITX/mATX/ATX
Váha: 9,83 kg
Materiály: Ocel, plast, tvrzené sklo
Počet 5,25'' panelů: 2
Maximální počet 2,5'' disků: 8
Maximální počat 3,5'' disků: 2
Rozšiřovací sloty: 8
Maximální délka grafické karty: 420 mm
Maximální výška chladiče CPU: 180 mm
Konektory: 2x USB 3.0
Speciální vlastnosti: Regulátor otáček, RGB kontrolér tvrzené sklo, skvělá podpora 140mm ventilátorů, modularita
Příslušenství: 2x 120mm ventilátory, 1x SilentiumPC Corona 120mm RGB, svazovací pásky, černé šroubky, RGB/fan kontrolér, dva RGB proužky
Popis skříně
Celá skříň je v černé barvě. Jako první zaujme tvrzené sklo, přední část připomínající hliníkový povrch a RGB prvky. Skříň má dva předinstalované 120mm ventilátory v přední části a jeden RGB ventilátor v zadní části. Armis AR7 je o něco větší než předchozí testovaná skříň od SilentiumPC, Regnum RG4T a to se projevilo především na možnostech osazení ventilátorů a chlazení. AR7 podporuje 420mm (3×140 mm) konfiguraci ventilátorů v přední i horní části, do zadní části můžete nainstalovat jeden 140mm ventilátor. Žádná jiná skříň v této cenové kategorii nepodporuje tuto konfiguraci ventilátorů. Od toho se také odvíjí možnosti vodního chlazení. Skříň bez problémů pojme dvojici 360mm radiátorů a poradí si i custom loopem.
[video2=720,588]https://i.imgur.com/VnnCNx2.mp4[/video2] Spodní část skříně pro zdroj a HDD je oddělená a dobře skrývá přebytečné kabely. Do skříně můžete nainstalovat až 8 2,5'' SSD - dva do pozic pro HDD a šest se jich dá namontovat z druhé strany skříně.
Dojmy ze skříně
Armis AR7 TG RGB se prodává od 2 200 Kč, měl jsem tedy docela vysoká očekávání. Skříň jsem osadil základní deskou ASRock X399 Taichi, procesorem AMD Ryzen Threadripper 1950X na 4 GHz a grafickou kartou MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X. Do přední části jsem nainstaloval trojici 120mm ventilátorů, na bok jsem přidal dva 120mm ventilátory a do zadní části jsem dal jeden 140mm ventilátor. Procesor jsem chladil 140mm AIO vodníkem NZXT Kraken X42, jeho radiátor jsem nasadil na horní část skříně. Teplota procesoru nepřekročila 75°C, jádro grafiky se drželo do 70°C. To jsou velmi dobré výsledky. Z počátku jsem se bál, že přední ventilátory nebudou mít dostatečný přísun vzduchu. Ukázalo se, že dva podélné průduchy na masce skříně stačí. Výrobci se tato skříň povedla a mohu ji doporučit i náročnějším uživatelům.

Jedna z nejlepších skříní ve své cenové kategorii Klady
Spousta prostoru
Kvalitní zpracování
Moderní a promyšlené vnitřní uspořádání
Podpora velmi dlouhých grafických karet a vysokých chladičů
Podpora vodního chlazení
Prachové filtry
Regulátor otáček
Bočnice z tvrzeného skla
RGB ventilátor a dva RGB proužky v ceně
Zápory
Ke skříni nedostanete PCI-E riser pro vertikální osazení GPU