... zkusil bych reset biosu, na default by mělo všechno šlapat... bios máš aktuální? ... předtím můžeš ještě zkusit zapnout "intel speed shift" dole na seznamu v biosu
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
davej ty fotky prosimte sem jako prilohu. nechapu, co lidi vede k k tomu delat z jednoduchych ukonu slozite.
ja treba na zadnem odkaze nic nevidim a tak to bude mit min. 80% lidi, s blokatorem reklam.
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...
koupil jsem si USB4 Multiport Adapter W/ 2.5G Ethernet od Satechi . Používám ho se dvěma notebooky ASUS, které mají Thunderbolt 4, ale na jednom funguje bez problémů a na druhém jen částečně a velmi nespolehlivě.
Notebooky:
ASUS Zenbook...
Poslední příspěvek
Adaptér otestován na více PC i tabletu a je mrtvej. Dnes jsem ho hodil na reklamaci.
Zajímá mě, jestli příčinou bylo to, že byl ntb napájen zároveň skrze kulatý a zároveň skrze USB (ten USB adaptér jsem měl připojen jen kvůli tomu, aby HUB mohl...