Omlouvám se. Také používám AdBlock a stačí kliknout na text pod "Ano, mluvíme o Adblocku".dvorakj píše:davej ty fotky prosimte sem jako prilohu. nechapu, co lidi vede k k tomu delat z jednoduchych ukonu slozite.
ja treba na zadnem odkaze nic nevidim a tak to bude mit min. 80% lidi, s blokatorem reklam.
CPU, nefunguje Turbo Boost
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: CPU, nefunguje Turbo Boost
Ještě mně napadlo RESTORO.
Stáhni, nainstaluj,spusť sken a oprav veškeré nalezené nedostatky systému a výkonu.
RESTORO DOWNLOAD
Stáhni, nainstaluj,spusť sken a oprav veškeré nalezené nedostatky systému a výkonu.
RESTORO DOWNLOAD
ABBC3_SPOILER_SHOW
Stačí vložit screen do příspěvku jako přílohu.eddoslav píše:Omlouvám se. Také používám AdBlock a stačí kliknout na text pod "Ano, mluvíme o Adblocku".
Člověk se pořád učí.
No, pěknej binec.
Udělej si zálohu než něco opravíš.
Jinak dočetl jsem se něco o tom nefunkčním boostu a vypadá to, že ta tvá deska na to nemá přizpůsobené VRM napájecí kaskády, neboli Moduly regulátorů napětí.
Udělej si zálohu než něco opravíš.
Jinak dočetl jsem se něco o tom nefunkčním boostu a vypadá to, že ta tvá deska na to nemá přizpůsobené VRM napájecí kaskády, neboli Moduly regulátorů napětí.
ABBC3_SPOILER_SHOW
s tím vrm to vypadá být nesmysl ... tu desku prodávají s tím, že na ní pojedou podporované procesory se vším všudy ... jsou slabší desky, na kterých to šlape normálně ... a ten restoro
pěkný o ...eb ... dneska jsem reinstaloval systém a rádoby placenej prográmek hlásí 15800 chyb může být opraveno ... docela trapné ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Já mám 2týdny přeinastalovanej Win, takže to čističtnebudu =D
Každopádně už nevím co mám vyzkoušet:/
Každopádně už nevím co mám vyzkoušet:/
Naposledy upravil(a) eddoslav dne 19 pro 2020 19:15, celkem upraveno 1 x.
necituj poslední příspěvek (pravidla fora) ... ptal jsem se na bios, je aktuální?
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Ano je aktuální
tož zapni v biosu funkci flex ratio override a vynuť tu frekvenci ...
Myslel jste to takhle? viz. příloha
Pokud ano, tak to nepomohlo. Při startu se (stejně jak předtím) frekvence pohybuje chvíli (5vteřin) okolo 3,3GHz.
Děkuji, že se mi stále snažíte pomoci.
Pokud ano, tak to nepomohlo. Při startu se (stejně jak předtím) frekvence pohybuje chvíli (5vteřin) okolo 3,3GHz.
Děkuji, že se mi stále snažíte pomoci.
tak ještě jinak, u těch turbo boost frekvencí zruš auto, nevím, co tam bude za možnosti ... nastavení požadovaných frekvencí ...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek