Zdravim mam pc Počítač HP ProDesk 600 G5 jiz 20 kusu jsem zprovoznil vse v poradku, ale u par PC 600G5 nejde HP support assistant proste v pc neni a pri rucni instalaci posledni verze vyhodi hlasku Doslo k nezname chybe:-2 Zkouseno i nekolik starsi verzi od konce min roku a porad stejny vysledek. Zkouseno i pred posledni aktualizci win 10 i po ni opravdu nevim cim to muze byt na netu jsem nic poradneho nenasel. Pokud nekdo vi reseni prosim napiste. dekuji Dio
PC jsou nova vybalena a pouze s pruvodcem zprovoznena tudiz bez viru a dalsich balastu. 8 kusu v pohode a 2 kusy s chybou.
Zdravím. Najde se někdo, kdo poradi?
Bazarovku nebo činu?
Mam doma nadherný tenký 8 Lenovo Tab4 8 Plus, ale bohužel ma android 8 a ja potřebuji nejméně 10.
Děkuji.
Poslední příspěvek
Taky je možnost na ten Samsung dat nějakou neoficiální ROM s novějším Androidem.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot