Jenže já se nedostanu do toho Pc. Nevím heslo, těžko něco přepíšu :/
To fakt nechápu
Dival ses vubec na ten postup ?
1. nabootujes z flashky instalaci Windows
2. tam spustis prikazovou radku v ramci opravne konzole
3. prejmennujes ty soubory na disku C: v puvodni instalaci Windows
4. spustis Windows a pouzijes danou funkci (shift nekolikrat, ikona) a misto puvodni aplikace se ti spusti cmd.exe
5. zmenis heslo uzivatele prikazem ktery je uveden
6. prihlasis se s novym heslem do Windows
Mas tam postup doslova bod po bodu, vsechny prikazy - nedovedu si predstavit jednodussi a nazornejsi instrukce.
petr22 píše:Jenže já se nedostanu do toho Pc. Nevím heslo, těžko něco přepíšu :/
To fakt nechápu
Dival ses vubec na ten postup ?
1. nabootujes z flashky instalaci Windows
2. tam spustis prikazovou radku v ramci opravne konzole
3. prejmennujes ty soubory na disku C: v puvodni instalaci Windows
4. spustis Windows a pouzijes danou funkci (shift nekolikrat, ikona) a misto puvodni aplikace se ti spusti cmd.exe
5. zmenis heslo uzivatele prikazem ktery je uveden
6. prihlasis se s novym heslem do Windows
Mas tam postup doslova bod po bodu, vsechny prikazy - nedovedu si predstavit jednodussi a nazornejsi instrukce.
A umíte číst? Říkám, že to Usb v biosu nevidím. Těžko z něho asi nabootuju :)
Tak skús.Ak máš nejaké USB, tak ho zapoj tiež.Budeš mať zapojenú inštalačku USB Win10 + ešte jedno USB.Po zapnutí NTB stláčaj klávesu F8.Malo by sa spustiť Boot menu,kde budeš mať na výber z čoho spustiť NTB.Daj sem screen , čo bude na výber.Alebo , či sa zobrazí nejaké USB v ponuke.
"V boot menu se zobrazí jen bootovací usb ne?" - Nie , zobrazí sa tam všetko, nielen USB s inštalačkou.Takže nemusí byť na USB inštalačka ale v boot menu môže byť.
Pri vstupe do biosu si prepni režim.Prepni si na Advanced Mode ,zvyčajne klávesa F7.Pozri sa , či máš povolené boot z toho USB.Mal by si tam mať nejakú možnosť zaradiť aj to USB do boot.
Neviem či to už máte za sebou ale heslo je možné nájsť aj v registroch.
Vo vetve:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
treba nájsť
DefaultPassword
stačí dvojklik a zobrazí sa heslo.
Skúsil si tú inštalačku v inom PC , či sa spustí ? Stále píšeš dookola to isté a zrejme nikto nevie , čo si preto urobil ,aby to išlo.Tak aspoň daj nejaký screen z biosu.Niekto tu postrehne , kde je chyba, ak je inštalačka v poriadku.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.