kombinace dvou dokumentů online
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

kombinace dvou dokumentů online
Dobrý den,
mohl bych Vás požádat o radu jak nejlépe udělat udělat komparaci dvou dokumentů, abych co nejlépe poznal které slovíčka mi chybí.
Jedná se mi o to, že to jsou nějaké texty v překladu do mobilní aplikace, ale údajně nějaké slovíčka chybí.
děkuji za radu jak na to.
Ondra Dodatečně přidáno po 5 minutách 39 vteřinách:
mohl bych Vás požádat o radu jak nejlépe udělat udělat komparaci dvou dokumentů, abych co nejlépe poznal které slovíčka mi chybí.
Jedná se mi o to, že to jsou nějaké texty v překladu do mobilní aplikace, ale údajně nějaké slovíčka chybí.
děkuji za radu jak na to.
Ondra Dodatečně přidáno po 5 minutách 39 vteřinách:
- Přílohy
-
- pl Błażej - nový.doc
- (42.5 KiB) Staženo 121 x
Re: kombinace dvou dokumentů online
Nejsnaze tak, ze si to ulozis jako TXT a pak uz je to raz na raz treba v TCmd nebo pomoci fc v prik. radku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

můžu někde požádat o přesný návod
Pokud to uložím jako TXT, tak co udělám dál po krocích
děkuji
Pokud to uložím jako TXT, tak co udělám dál po krocích
děkuji
-
Uziv00
spustíš totalcommander, označíš jeden ze souborů v jednom okně, druhý v druhém okně, a v menu zvolíš soubor / porovnat dle obsahu.
Muzou byt klidne v jednom adresari, tedy panelu TC.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Před rokem se tu řešilo něco podobného.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Nestačil by text-compare.com? Zkopíruješ text z prvního, vložíš do pole, zkopíruješ druhý a porovnáš. Takových je na netu mraky. Záleží, kolik těch souborů chceš porovnávat.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
teichmann.ondrej
- Level 3.5

děkuji - tam bylo na mne moc číslic a bylo to zbytečně komplikovanéITCrowd píše:spustíš totalcommander, označíš jeden ze souborů v jednom okně, druhý v druhém okně, a v menu zvolíš soubor / porovnat dle obsahu.
Dodatečně přidáno po 48 vteřinách:
díky tato aplikace je skvělá - doleva jsem dal starý dokument a doprava nový dokument a to co mi označilo celými řádky jsem bral jako chybějící věci nutné k přeloženíKarrex píše:Nestačil by text-compare.com? Zkopíruješ text z prvního, vložíš do pole, zkopíruješ druhý a porovnáš. Takových je na netu mraky. Záleží, kolik těch souborů chceš porovnávat.
V této sekci o radu žádat nelze 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek