system volume information

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

system volume information

Příspěvek od mike54 »

šlo by tuhle složku proskenovat avastem?
mijaja
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mijaja »

Avast už nepoužívám nějakou dobu, ale mám pocit, že když navolíš skenování, máš možnost nastavit posuvnou lištou stupeň důkladnosti skenování - Při maximu (to znamená že bude skenovat i skryté a komprimované soubory) by to snad mohlo jít. Pokud chceš jen konkrétně složku SVI a nešlo by to normálně, mohl bys to vyzkoušet v Nouzovém režimu. Napiš, jestli to půjde, nebo ne.
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Antiviry by měly tento adresář skenovat automaticky, protože se do něj ukládají informace o obnovení systému. Myslím, že při výběru skenování přímo této složky se to nepovede, protože není přímo (uživatelsky) přístupná.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Zkus kliknout pravým tlačítkem myši na ten adresář a pokud máš v zobrazeném menu řádek s odkazem na spuštění antiviru, tak ho aktivuj. Tento adresář se MUSÍ dát překontrolovat - mne to alespoň jde i když mám jiný antivir.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
mike54
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mike54 »

no jo ale já tu složku nemůžu najít je skrytá
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

Tak si zapni zobrazování skrytých souborů v Možnostech složky (přes Ovládací panely/Možnosti složky/karta Zobrazení).
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“