Tak mě napadlo založit topik,kam můžete dávat vaše nějaký screeny na které jste hrdí Prostě která se vám povedly Doufám že se vám tenhle nápad líbí a hlavně doufám že už to tu nebylo
Jinak taky posílám screen,který myslim že se mi povedl
Přílohy
Naposledy upravil(a) iLucas dne 06 lis 2008 17:36, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
jo nápad je to pěknej jen skusím najít screeny ze sa:mp ty sou dobrý protože ta hra je strašně zabugovaná:-D:-D
crysis-paprsky
crysis-oheň.....toto je taky celkem pěkný
tady o ty zbraně že jich je trochu víc než je možný v té hře:-D ale už nevím jestli to bylo mapou nebo bug
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Nejsem na to hrdej a ani to není nejpovedenější kousek, ale docela jsem se nasmál a to se taky počítá
Tohle je moje první jízda ve Flatout. Později jsem vozil s sebou i pneumatiku, ale to už jsem nescreenoval. Tento obrázek je starý asi rok.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Ještě jeden přidám Je to kotel starý (nedivte se tý grafice,pařil jsem to na PIII)...jinak já měl spoustyyy screen,hlavně bugu her ale bohužel jsem nutně potřeboval místo a těch 30gb videi a screenu jsem musel smazat ale něco jsem měl jiní složce tak se zachránilo
Přílohy
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)