ta kombinace černého písma na tmavém pozadí není moc podařená, je to na první pohled dost nečitelné a nepřehledné
a nápis El Diablo by mohl být o trochu více pekelnější
Jidhash píše:ta kombinace černého písma na tmavém pozadí není moc podařená, je to na první pohled dost nečitelné a nepřehledné a nápis El Diablo by mohl být o trochu více pekelnější
A možná by si trochu víc pozornosti zasloužila i naše mateřština. Jinak obsahově dobrý.
Jidhash píše:ta kombinace černého písma na tmavém pozadí není moc podařená, je to na první pohled dost nečitelné a nepřehledné a nápis El Diablo by mohl být o trochu více pekelnější
Nj jenže nápis měl původně imitovat písmena vypálená žhavým železem do dřeva (proto to pozadí) ale nepodařilo se mě to vytvořit....
A možná by si trochu víc pozornosti zasloužila i naše mateřština. Jinak obsahově dobrý.
S mateřštinou mám imrvere problémy už od základní školy, lepší už to nebude...
jiribori píše:Záleží na tom, jaký používáš prohlížeč - vše je dělané pro IE 6.0 a vyšší, rozlišení 1024x768 pixelů.
no já používám 1280x1024 a myslim že v dnešní době už docela dost lidí takže dost lidí to vydí takhle podivně. a prohlížeč mám Firefox, ale napadlo mě to hned a tak jsem to zkoušel i v IE a je to to samé