Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Moderátor: Mods_senior
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
zrejme mas zaheslovany archiv. heslo ti da pouze ten kdo ho zna, takze asi ten kdo to zarchivoval
šlo mi hlavně o to jestli to není tím Win 7. Takže asi ne. To jsem rád. Tak dík.
Ano, pokud je archív zaheslovaný, tak to skutečně nemá naprosto žádnou spojitost s windowsy. Pokud chceš soubory rozbalovat přímo v Total Commanderu, musíš si to nejdříve nastavit. To docílíš tak, že dáš Konfigurace->Možnosti->Archivátory. Zde si najdeš RAR a tam si musíš zvolit cestu k WinRARu, resp. k jeho exe souboru.
To Romaine: V tom "Spravovat", tam se to dělá jak? Našel jsem svůj účet, který patřil do skupiny Home Users a Administrators, tak jsem vymazal Home Users, ale mám takovej pocit, že tahle to nestačí. Žeby natvrdo vymazání účtu Administrator?
To Romaine: V tom "Spravovat", tam se to dělá jak? Našel jsem svůj účet, který patřil do skupiny Home Users a Administrators, tak jsem vymazal Home Users, ale mám takovej pocit, že tahle to nestačí. Žeby natvrdo vymazání účtu Administrator?
SMAZAT?!? Ne! POVOLIT! Klikneš na admnina a dáš povolit nebo tak něco. Pak se na něj můžeš přihlásit.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Zdravím,chci se optati:
nemůžu najít v sedmičkách ikonku-aplikaci,která po kliknutí umožní listování otevřených oken na ploše pomocí kolečka myši,nevíte někdo?díky moc.
nemůžu najít v sedmičkách ikonku-aplikaci,která po kliknutí umožní listování otevřených oken na ploše pomocí kolečka myši,nevíte někdo?díky moc.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Pokud si zprovozníš quicklaunch - viz recenze, tak tam je ikona asi na ten způsob.. Případně její umístění (zástupce) je zde: %SystemDrive%\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\\Quick Launch - zadáš do adresního řádku v nějaké složce. Je tam ikona na plochu a to druhé je ono.
No,mám to nějaké pošramocené,prostě se mi to tam neobjevý,quick launch mám zprovozněný,ale ty ikonky nikde,ani v systému dle návodu a cesty k ikoně,kterou si mi napsala.Navíc mám zprovozněn dreamscene a u ikonek na ploše jsou popisky ikon jakoby invertované viz.screen,takže si nevím rady,navíc při kliknutí pravým tlačítkem na jakýkoliv nainstalovaný program v nabídce start,se absolutně nic neděje a mělo by se objevit menu,kde je například vytvořit zástupce atd.

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
a) nainstaloval jsi něco, co to způsobilo - přemýšlej
b) chyba nelegálních W7
b) chyba nelegálních W7
a)Ze začátku jsem se pral s tím panelem rychlého zpuštění,poté s dreamscene,myslím,že jsem to spackal někde při těchto pokusek,software vylučuji.
b)nevím, zda bych utratil za nelegální OS částku 6000kč,asi ne.
b)nevím, zda bych utratil za nelegální OS částku 6000kč,asi ne.
a) odinstalovat dreamscene - neznám, nepoužívám, nevím jak funguje, co to je, v tomto neporadím.. Možná restore point do doby před problémy.
b) často bývá tato varianta - neodsuzuji, jen dávám možnosti, co to může být
b) často bývá tato varianta - neodsuzuji, jen dávám možnosti, co to může být
u me nic a to mam vsechy updaty...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek