Mám problém při spouštění her ve Windows XP. Pokaždé, když chci spustit jakoukoliv hru objeví se mi Zpráva o odeslání chyb a nebo mi obrazovka na pár sekund zčerná a vrátí se zpátky do Windows. Nepomohlo mi ani naistalování SP1 a ani nastavení kompatibility.
Neobjeví se náhodou před hláškou o odesílání chyby prvně hláška o vlastní chybě? Něco typu program xyz způsobil chybu v modulu blablabla a bude ukončen? Někdy pomáhá onen soubor, ve kterém je způsobována chyba vyhledat, zjistit, ke kterýmu softu náleží a zkusit ho odinstalovat, případně prachsprostě smazat...
Ale jak říkám pokaždý: Zálohovat, zálohovat, zálohovat
Naposledy upravil(a) miras dne 23 črc 2004 11:22, celkem upraveno 2 x.
Tak Kucí přeinstalaci sem už zkoušel. To fakt nepomáhá. A žádný chyby typu blebleble mi to taky nevyhazuje. Dělá to jenom to co sem vám už jednou napsal. Tak nic no. Ale díky za snahu. Kdybyste na něco přišli tak mi prosim vás napište.
Tak to je něco jiného - to by pod WinXP zaručeně fungovat mělo...jaká je tvoje konfigurace PC?? Tohle by mohlo dělat v případě, kdy PC nemá dostatečný výkon pro spuštění hry..
Mam AMD athlon XP 2200+, grafiku Inno 3D GeForce 3 Ti, 256 MB DDR, zákl. desku LiteOn. Myslím si, že to má docela slušnej víkon na to, aby na tom ty hry šly. Zkoušel jsem přenést disk do jiného PC ale nepomohlo to.
Zkus nainstalovat nejnovější DirectX (stáhnutý z webu Microsoftu) nebo zkus úplně odebrat grafickou kartu a znovu ji nainstalovat - ovladače si stáhni z nvidia.com - - - - - také by jsi mohl zkontrolovat stav ve "správci zařízení" - jestli náhoodu nemáš u nějaké položky vykřičník - že by něco nebylo doinstalováno.
Všechny tyhle možnosti jsem už zkusil. Správce zařízení mi ukazuje, že všechny zařízení pracují správně. Čistý reinstal jsem už taky zkoušel dokonce několikrát, ale pořád je to nejde. Do počítače jsem si dal úplně nový ovladače stažený z nVidia a ty taky nepomohly. Zjistil jsem že tyhle problémy nejsou jenom pod XP, ale i pod Win2000. Tam to zase píše, že adresa, která odkazovala na adresu "blebleble" není read.
S těma hrama sem to zkoušel u kamaráda na počítači s podobnou konfigurací a šly mu. Ty hry co sem u něj zkoušel byly origály a šly mu. Tak já už opravdu nevím co s tím je. Zatim hry hraju na Windows 98 SE, ale štve mě to, protože jak známo, tak 98 stabilitou zdrovna neoplývají. Ale díky za rady a za tvou snahu, kdyby tě ještě něco napadlo tak mi prosim tě ještě napiš.
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
On smajlíky IMB fláká jestě jako BOROCOMP do fóra Živě.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.