Nokia 5800 nastavení aplikací
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Nokia 5800 nastavení aplikací
o5 zdravím ... mám problém ... když si stáhnu hru na nokii 5800 nainstaluju a pustím tak hra nejede na celou obrazovku a tak pres ctvrtku obrazovky je dotykovej displej se sipkama a pismena a b c d ... da se to nejak vypnout ... protoze ta hra dotyková je a tak to tam nepotrebuju ale nevim jak to vypnout .. predem dekuju za veskerou pomoc 
Re: Nokia 5800 nastavení aplikací

Trochu vedle :-) 5800 má 640 × 360
Jsi si jistý že to máš dotykovou verzi?
Jsi si jistý že to máš dotykovou verzi?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- autoprd
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
http://forum.nokiaforum.cz/viewtopic.php?f=72&t=3689 napriklad ten mahjong ... je to normalne origo z nokia stránek ....
no kdyz je to z nokia stranek tak by to melo jit ne ?? dalsi priklad hry ktera mi pousti ten touchpad či jak to mám nazvat
a je to dotykový na 100 % http://forum.nokiaforum.cz/viewtopic.php?f=72&t=5262
- autoprd
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
nO I KDYBY TO NEBYLO Z OFIC stejně mužou mít jinou velikost uploadujou to sami kluci děti atd takže nikdy nevíš 
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
sakra tak se omlouvam ... to jsem prehlidl ... dekuju moc
uz to valí ... a jeste jednou se omlouvam za mou demenci

kdyby nahodou :
- Menu -> Nastavení -> Správce aplikací -> Instalované aplikace -> NAJDEŠ A OZNAČÍŠ "hru, kde nechceš toto ovládání" a dáš volby -> Nastavení suite -> Klávesnice na obrazovce = VYPNUTO -> hotovo <-
kdyby nahodou :
- Menu -> Nastavení -> Správce aplikací -> Instalované aplikace -> NAJDEŠ A OZNAČÍŠ "hru, kde nechceš toto ovládání" a dáš volby -> Nastavení suite -> Klávesnice na obrazovce = VYPNUTO -> hotovo <-
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 5008 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od simio.simsoft
-
- 2 Odpovědi