Fílek píše:Tomino, musím ti do toho skočit. 9let stará skříň nebude splňovat požadavky na chlazení dnešního hardwaru. My máme ještě doma PC od Vánoc 2005, a ta skříň se dá odvětrávat jedině zdrojem, a malou skulinkou vzadu vedle portů.
Fílek píše:Tomino, musím ti do toho skočit. 9let stará skříň nebude splňovat požadavky na chlazení dnešního hardwaru. My máme ještě doma PC od Vánoc 2005, a ta skříň se dá odvětrávat jedině zdrojem, a malou skulinkou vzadu vedle portů.
a co když tam nedám plechy a nechám jí otevřenou
Blbost, akorát ti tam bude o to víc lítat prach. A nebudeš moci dát na bočnici větrák ke GK, pokud teda nebudeš mít integrovanou.
Ted jede v pohodě..dokonce jsem i hrál hry a nerestartoval se..enchápu to,asi se restartuje podle toho jakou má naladu .. o novym pc přemýšlim už déle,ale nejsou peníze :(
synovi se poslední dobou samovolně vypíná jeho stařičké PC. Hraje hru nebo cokoliv jiného dělá a PC se mu vypne. Když ho zase zapne, tak se rozsvítí klávesnice a myš, vypadá to, že to najíždí, ale nic, klávesnice a myš zase zhasnou. Najede to...
Poslední příspěvek
Ventilátor na chladiči CPU máš na opačnej strane.A možno teraz aj fúka opačne, do skrine.
Ahoj. Včera se mi 4 X samovolně vypnul PC. Opětovně jsem ho musel tlačítkem zapnout. Po 5tem pokusu zůstal trvale vypnutý a už nešel zapnout. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Mohla by to být základní deska nebo zdroj? Dík za radu.
Poslední příspěvek
Pokud je to zdrojem, tak by měl být ještě v záruce. Je docela solidní, ale i takový může selhat.
Tím mizerným chladičem jsem měl na mysli ne ten od procesoru, ale ten srandovní kousek plechu nalepený na desce na kostičkách kolem procesoru...
Ahoj.
Mám dotaz, jelikož jsem nikde nenašel nějakou kloudnou odpověď.
Vlastním chvíli tankový all in one systém od Brotheru, konkrétně typ DCP-T530DW.
Stává se, že sedím u PC a tiskárna i když je úplně vypnutá - je pouze v elektrice, tak z ničeho...
Poslední příspěvek
Inkoustové tiskárny od Brotheru mají funkci autočištění trysek. To je to samovolné zapínání.
Co vím, tak to nikde nejde nastavit.
Mám cca 15 let starého Brothera DCP-195C a díky této funkci stále funkčního :)
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.