Pomalé načítání stránek
Moderátor: Mods_senior
Spusť si : ping "brána providera připojení" -t" z příkazového řádku a chvíli to sleduj. Já mám ping max. 2 - 2 ms a pokud je na síti velký frmol, tak se některé stránky načítají pomaleji. Jinak mi běží Du Meter a tak vidím momentální rychlost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak jsem zkoušel ten odkaz co tam má Radix.Ve Firefoxu se mi to načetlo za 11vteřin a v Exploreru za tři vteřiny!!
Je vidět,že je to tím Firefoxem.
Co vy na to?Asi mi nezbude než se se podívat na stránky o Opeře.Ale zasae nejsem moc zběhlý v prohlížečích a Opera je prý složitější.No třeba se najde něco co s Firefoxem. 
Co vy na to?Asi mi nezbude než se se podívat na stránky o Opeře.Ale zasae nejsem moc zběhlý v prohlížečích a Opera je prý složitější.No třeba se najde něco co s Firefoxem.
Naposledy upravil(a) liborek dne 10 pro 2006 20:29, celkem upraveno 1 x.
Právě teď jsem nainstaloval první dva,jinak nic!Píše se o tom tady http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10065
Fredik.Je vidět,že to znáš .Když už jsi tady,jak jsem psal v tom tématu nainstaloval jsem si i Bookmark backup,jenže kde ho najdu?Nikde to nemůžu najít.Ten archive format mám v Nástrojech,ale kde je ten BackUp?
Asi moc otravuji pitomýma otázkama....To samý ten Faster Fox,taky nevím kde je...
Jo už jsem to našel...V Správci rozšíření.Myslel jsem,že to tam je jen proto rozšíření abych viděl co tam mám a ejhle ono se to odtud i spouští 
Asi moc otravuji pitomýma otázkama....To samý ten Faster Fox,taky nevím kde je...
Už jsem si vzpomněl. Začalo to zlobit po instalaci Lištičky, kde se celý FX po rest bloknul a nešel otevřít a navíc
STerminátor začal něco blokovat. Když jsem ho odins a FXnějak po reins spustil
už tam nebyly záložky. Nacpal jsem je tam z registrů, ale ta pomalost hrozný. Pomohlo mi vyčištění Ccleanerem trochu a s radou od fredíka ( Faster..)vypadá že zase fachá
STerminátor začal něco blokovat. Když jsem ho odins a FXnějak po reins spustil
už tam nebyly záložky. Nacpal jsem je tam z registrů, ale ta pomalost hrozný. Pomohlo mi vyčištění Ccleanerem trochu a s radou od fredíka ( Faster..)vypadá že zase fachá

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek