opera a NOD

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
luxury
nováček

opera a NOD

Příspěvek od luxury »

ahoj, potom, co sem nainstalila NOD, mi začla padat opera (9.10). při načtení jakékoliv stránky s ehned zavře. noda sem odinstalila a opera šla, teď mám nod o5 a opera o5 nefunguje a vždy spadne. na 2. uživatelskym účtu v pc opera funguje v pořádku. tak nevíte prosím, čím to, že na mým účtu nejde a zda nemám někde něco přenastavit nebo podobně? předem děkuju za všechny rady.. jo a mám smazaný soukromý data i povolený cookies. jinak už nvm co s tim.. jnak firefox i IE fungujou v pořádku
:P
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Za kluky se omlouvám ale nevím zřejmě je nás málo co bychom měli problémy nebo používali stejnou konfiguraci SW. Jediné co ti mohu poradit je jiný prohlížeč.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
foxy_whiteFox
Level 3
Level 3

Příspěvek od foxy_whiteFox »

Tuhle kombinaci NOD+Opera jsem mel na dvou PC asi rok, nikdy zadny problem. Problemy mela Opera jen obcas s KPF4, ale s NODem urcite ne. Zkusil bych Firefox, nebo misto NODa Aviru.
Odpovědět

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“