tak kodeky se dycky hodi doporučuju nejaky kodek pack a s tim zvukem se mrkni do ovladacich panelu tam musi byt ikonka zkuková zeřízení nebo tak neco a jinak mrkni jestli je mas dobre pripojene kamo
Kodek packy už jsem zkoušel instalovat, podle správce zařízení je vše v pořádku a připojený to mám dobře, už jsem psal, že ve hrách jede zvuk nermálně.
Ještě bych se podíval do Zvuky a zvuková zařízení- vlastnosti> Hardware>a poklikáním na tyto položky se zobrazí stav a jestli je povolená.Pak tam jsou vlastnosti a zase vlastnosti a snad ještě jednou např u těch kodeků tak jestli něco nenajdeš tam .
Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlasitost - zaškrtnout okénko Umístit ikonu hlasitosti na hlavním panelu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlasitost - zaškrtnout okénko Umístit ikonu hlasitosti na hlavním panelu.
Zaškrtnuto mám, ale stejně se ikonka nezobrazuje.
Ještě bych se podíval do Zvuky a zvuková zařízení- vlastnosti> Hardware>a poklikáním na tyto položky se zobrazí stav a jestli je povolená.Pak tam jsou vlastnosti a zase vlastnosti a snad ještě jednou např u těch kodeků tak jestli něco nenajdeš tam .
Ve vlastnostech u těchhle věcí: Zvukové kodeky, Starší zvukové ovladače, Zařízení pro ovládání médíí, zařízení pro digitalizaci videa v režimu Legacy, Videokodeky není ve vlastnostech napsané žádné umístěni a kolonka ve které se dá zařízení zakázat nebo povolit je šedá.
Mrkni se: Start - všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Systémové informace - záložka nástroje - Nástroj pro diagnostiku rozhraní DirectX - a otestuj v záložkách zvuk a hudba. V záložce další nápověda lze spustit poradce při problémech se zvukem ve Windows!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Mrkni ještě do Systémové informace - klikni na Součásti a pak na Zvukové zařízení. Tam by mělo být uvedeno zvukové zařízení i ovladač k němu.
Tak v těch systémových informacích je napsáno toto: Nelze získat informace. Při připojování ke službě WMI došlo k chybě sítě. Zkontrolujte, zda používané síťové připojení funguje správně.
Nejrychlejší by bylo přeinstalovat ovladače zvukovky.
Hned na začátku jsem zkoušel nainstalovat nejnovější ovladače.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...