Musíš být připojen k internetu, nebo povolit připojení ve Firewallu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Start-Ovl.panely-Zvuky a zařízení pro práci se zvukem a řečí-Změnit zvukové schéma-Zvuky. Tady když klikneš třeba na Kritické zastavení, pak by ten zvuk měl jít přehrát, pokud je k tomu nějaký přiřazen. Jinak musíš Procházet a nějaký vybrat. Podívej se, jestli na C\Windows je složka Media - v ní jsou uložené všechny systémové zvuky .
Složka C:\Windows\Media tam je a zvuky v ní jdou přehrát ve windows media playeru. Přiřadit k jednotlivým činnostem taky jdou, ale přímo u toho přiřazování spustit nejdou, tlačítko na přehrání je šedé, neaktivní.
Pravděpodobně máš asi poškozený systém. Můžeš zkusit vložit do mechaniky instalační CD a do příkazové řádky napsat: sfc/scannow - Prohledá systém a opraví poškozené soubory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pravděpodobně máš asi poškozený systém. Můžeš zkusit vložit do mechaniky instalační CD a do příkazové řádky napsat: sfc/scannow - Prohledá systém a opraví poškozené soubory.
Hned na začátku jsem psal, že to instalační cd nemám.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...