Zdravím, má někdo zkušenosti s registrátorem domén "domena.cz" neboli "ignum".
Zaregistroval jsem si doménu, zároveň mám hosting u společnosti termsnet, ale nedaří se mi správně nastavit DNS tak aby fungovali subdomény. Při staré doméně co jsem měl u "DOT.TK" vše fungovalo, ale tady ne.
Omlouvám se, pokud to vysvětlím blbě, protože vycházím pouze z vlastní zkušenosti a nemůžu říct, že bych tomu nějak zvlášť rozuměl, ale jestli subdoménou myslíš doménu třetího řádu (něco.doména.cz), tak to podle mě už není věcí registrátora, ale spíš poskytovatele hostingu. Já jedu přes Profitux a ten je tak flexibilní, že prostě stačí vytvořit na ftp vedle www další složku a po čase sama funguje jako prostor pro doménu třetího řádu. Každopádně to, jestli ta doména bude, nebo nebude fungovat, je imho na poskytovateli hostingu - tedy v mém případě to tak vypadá. U registrátora nic v tomto smyslu nenastavuju, prostě jen vytvořím složku a během chvíle začne fungovat (registrátora mám taky domena.cz).
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
Ahoj používá někdo tohoto správce souborů?
Nemůžu přijít na to kde nastavit zobrazení panelů při startu.
Myslím např. aby se mi při spuštění programu vždy v levém panelu zobrazovala složka Stažené soubory a v pravém panelu Dokumenty.
Prohledal jsem...
Poslední příspěvek
Zkus následující kroky:
Otevři Unreal Commander.
V hlavním okně najdi a klikni na Options (Možnosti) v horním menu.
Zvol Settings.
V sekci Panels by měla být volba pro Start with nebo podobné nastavení pro výchozí složky.
Pokud tato možnost není...
Dobrý den, provedl jsem na svém starém pc s w10 obnovení počítače do továrního nastavení, a to s odebráním všeho (osobních souborů, aplikace i nastavení). To by mělo být vhodné při prodeji počítače,kdy se data smažou tak, že bude obtížné disk...
Poslední příspěvek
Díky, již jsem se raději zařídil jakoby to někdo ukrást mohl.