Prosím o radu.Mám jedno PC zapojeno do routeru (Linksys WAG54G) a na routeru mám WIFI ke kterému se připojuji bezdrátově notebookem.Problém je, že bych potřeboval z notesu tisknout na tiskárně připojené k PC1 přes USB (není síťová).Jak nějaké možnost jako to lze nastavit, abych viděl tiskárnu připojenou na PC1 a mohl na ní tisknout?Díky za případné tipy.
Sdílení souborů a tiskáren (jako služba) je jedna věc a vlastní sdílení druhá. Máš u té tiskárny povoleno sdílení? Protože pak to po tobě muselo chtít jméno, pod kterým ta tiskárna bude vidět v síti, je to stejné jako u disků. A mimochodem síťová tiskárna je taková, která má na sobě LAN konektor a vlastní IP adresu a nepotřebuje PC k tomu, aby byla vidět v síti.
aproch píše:Sdílení souborů a tiskáren (jako služba) je jedna věc a vlastní sdílení druhá. Máš u té tiskárny povoleno sdílení? Protože pak to po tobě muselo chtít jméno, pod kterým ta tiskárna bude vidět v síti, je to stejné jako u disků. A mimochodem síťová tiskárna je taková, která má na sobě LAN konektor a vlastní IP adresu a nepotřebuje PC k tomu, aby byla vidět v síti.
Tato na sobě nemá LAN konektor je připojena přes USB.Sdílení u ní povoleno mám, ale notebook k ní nemůže zadat cestu, ať zadám cokoliv IP adresu nebo za /název tiskárny.Nic.
ta nemusi mit lanku. pokud u ni mas zapnuté sdíleni(start->nastaveni->tisk. a faxy->pravi.tl. na tiskarne->sdileni) tak musi byt videt v siti. Zkus jeste povypínat firewally/antiviry na obou PC
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Ahoj, zajímalo by mě, kdy a jak je možné docílit toho, aby soundbar zapínal/vypínal a měnil hlasitost spolu s TV (zkrátka aby se dala TV normálně používat bez dalšího ovladače, jako kdyby tam žádný soundbar nebyl).
Co jsem se tak díval, tak je asi...
Poslední příspěvek
Ahoj,
jenom připojení HDMI-CEC ti zajistí jeden ovladač. Abys to mohl připojit jen přes HDMI, tak ještě TV musí umět HDMI ARC.
Moje android sony TV neumí zvukové profily, myšleno tak, že chci soundbar použít pro konkrétní výstup (kodi přehrávač v...
Zdravím. Potřebuji poradit. Chci dostat signál WiFi na zahradu přes zahradní domek. Nějaký routery mám a pokud jsem je vystrčil z okna, tak jsem v pohodě chytal signál i přes střechu onoho domku. Ovšem musel jsem mít router venku na zdi. Poradili by...
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.