Rychlost připojení O2 vs. limit přenesených dat
Moderátor: Mods_senior
-
bestwxw
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Rychlost připojení O2 vs. limit přenesených dat
Slyšel jsem, že od dubna má O2 navyšovat rychlosti připojení. Chci se zeptat jestli když bude větší rychlost, jestli traké bude rychleji nabývat objem dat. Limit 3GB mi nyní vystačí jen tak tak. díky
K Weslově stručné odpovědi tu máš čtení http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
no logiku to má...
pokud navyšují rychlosti tak to ISP nic nestojí..
ale data tj. konektivita jak tuzemská tak zahraniční však něco stojí....
je ale zajímavé že dokud to byla 512Kbit tak 3GB stačilo ...
stejně je otázka kolika lidem a co vlastně poběží...
je jasné že pokud chci sosat tak si nepořídím tarif s FUP ...
a mám vyzkoušené že pokud celý měsíc nic takového nezapnu tak je můj provoz okolo těch 3 - 4 GB ... a to si o sobě myslím že jsem celkem pokročilý uživatel Inetu
navíc předpokládám že se limity budou opět zvyšovat ... ISP k tomu nepřistupují také z toho důvodu že cca polovinu zatížení a provozu jejich sítě dělá P2P provoz ... což by se dalo vyřešit nějákým jeho omezením ... potom by byl Inet bez FUP za lidovku .. ale už by nebyl neomezený:)
pokud navyšují rychlosti tak to ISP nic nestojí..
ale data tj. konektivita jak tuzemská tak zahraniční však něco stojí....
je ale zajímavé že dokud to byla 512Kbit tak 3GB stačilo ...
stejně je otázka kolika lidem a co vlastně poběží...
je jasné že pokud chci sosat tak si nepořídím tarif s FUP ...
a mám vyzkoušené že pokud celý měsíc nic takového nezapnu tak je můj provoz okolo těch 3 - 4 GB ... a to si o sobě myslím že jsem celkem pokročilý uživatel Inetu
navíc předpokládám že se limity budou opět zvyšovat ... ISP k tomu nepřistupují také z toho důvodu že cca polovinu zatížení a provozu jejich sítě dělá P2P provoz ... což by se dalo vyřešit nějákým jeho omezením ... potom by byl Inet bez FUP za lidovku .. ale už by nebyl neomezený:)
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Siemens podporuje POUZE ADSL 1 až do 8Mbps ... ale vzhledem k tomu že ADSL 2+ se zatím u nás moc nevyužívá tak bych bylv klidu
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Mno v klidu? Moc o tom nevím tak sem začal googlit a zatím jediný co jsem zjistil jsou jich plný aukce a inzerce na prodej.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 8104 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 0 Odpovědi