Odstranění chráněných souboru z mobilu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Odstranění chráněných souboru z mobilu
Zdravim, mám Sony Ericsson Z550i a docela bych chtěl vymazat zbytečný soubory...např. zvuky, který jsou "chráněný"...akorát překážej!
Nevíte, jak to dostanu pryč? Na PC se ty soubory ani nezobrazí.
Díky
Nevíte, jak to dostanu pryč? Na PC se ty soubory ani nezobrazí.
Díky
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
sežeň si software na ovládání telefonu a kabel (popřípadě bluetooth) a propoj s pc.pak by to mělo jít smazat.jenomže některé soubory jako jsou nadefinované zvuky,témata,tapety atd smazat nejdou
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Kabel mám(přes USB) ale v exploreru se ty soubory ani nezobrazí...jinak co se týče programu tak to mi taky nejde....každej program hledá mobily připojený přes porty a mobil připojený přes USB to nebere...vyzkoušel jsem všechny programy a žádnej toho mobila nenašel...
Nedal by se vytvořit z USB virtuální com port?
Nedal by se vytvořit z USB virtuální com port?
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
z usb nevytvoříš usb virt. port.sežeň si novější soft. porty com podporují jen strarší verze.nejnovější soft už i usb.pokud jde ale o původní melodie a témata atd co už tam byly tak to nesmažeš.smazat to jde jen u nokií
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
re
to už jsem řešil u K750I a došel jsem k tomu že uzamklé soubory typu hudba,hra co jsou od výroby jdou leda přepsáním celé paměti telefonu tudíž v domácích podmínkách takřka nemožné - to znamená přehrát kompletně program telefonu i firmware a to už nikdo nezaručí funkčnost možná se najde spec. firma co to dělá ale nevím o ní. 
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
já jsem dělal ve fimě zabývající se mobilními telefony a opravdu základní melodie a témata z telefonů odstranit nejdou.ani přehrátí firmwaru nepomůže, protože ty melodie atd jsou obsaženy už v tom firmwaru a upravit co se má nainstalovat nejde.jediná možnost je si sehnat servisní kabel a v něm některé věci odstranit šly ale ten kabel stojí 10-15 tis. takže pro normálního uživatele je to zbytečná věc
Re: pozdrav
Nebo to přepsat upraveným fullflash.memphisto píše:ja opravdu základní melodie a témata z telefonů odstranit nejdou.ani přehrátí firmwaru nepomůže, protože ty melodie atd jsou obsaženy už v tom firmwaru a upravit co se má nainstalovat nejde.jediná možnost je si sehnat servisní kabel a v něm některé věci odstranit šly
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
taky možnost ale upravovat flash je velmi náročné a chce to vědět co a jak jinak to fungovat nebude
- haspik
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
jak říkal memphisto,ve Flashy jde změnit skoro vše,mám takhle softwarově vytuněný W810i,v menu jsem si odstranil ikony t-mobilu apod. ,ale jestli chceš podrobnější věci ohledně flashe koukni na http://www.se-tuning.cz tam jsou všechny SEčka
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 9820 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od zeus
-
- 1 Odpovědi