dostal se mi do rukou kamarádu PC bez OS, takže jsem tam nainstaloval Windows XP. Vše funguje až na zvuk, chybí ovladač zvuku, který nemohu dohledat :/ Jedná se o desku od QDI P2Pe/800 PRO. Kdyby mě někdo pomohl ho najít, tak budu vděčný. Já už jsem opravdu v koncích, děkuji.
Ovladače základní desky Windows XP
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Ovladače základní desky Windows XP
Dobrý den,
dostal se mi do rukou kamarádu PC bez OS, takže jsem tam nainstaloval Windows XP. Vše funguje až na zvuk, chybí ovladač zvuku, který nemohu dohledat :/ Jedná se o desku od QDI P2Pe/800 PRO. Kdyby mě někdo pomohl ho najít, tak budu vděčný. Já už jsem opravdu v koncích, děkuji.
MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192
-
guest
Re: Ovladače základní desky Windows XP
To den je ožralej. On není až tak velký problém vygooglit stránky kde by ty ovladače měly být, ale oni tam nejsou a nabizí to různé Detective drivers apod.
Spíš bych zkusil Slim Drivers , ten by něco mohl najít.
Spíš bych zkusil Slim Drivers , ten by něco mohl najít.
Re: Ovladače základní desky Windows XP
Nejspolehlivejsi je rucni hledani podle ID zarizeni, tak sem s nim.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek