Zdravím IT experty , potřeboval bych reklamovat grafickou kartu a abych nebyl úplně bez počítače chtěl jsem využít intel hd graphics co nabízí procesor, ale vůbec nevím jak docílit toho aby to fungovalo. Myslel jsem, že když GK vyndám a monitor připojím do VGA portu na MB bude to makat. Praxe je taková, že PC neprojde POSTem a dokolečka se restartuje. Věděl by někdo jak to rozchodit? --------------------------- OS - W7 Ultimate x64 CPU - i5 4570 MB - ASUS B85-PLUS GK - GIGABYTE GTX660
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Do biosu se dostanu...ještě doplním, že jsem ze začátku nemohl ani od intelu nainstalovat ty jejich ovladače na grafiku...to bylo možné až jsem v Biosu povolil jednu kolonu...za chvíli doplním. Výsledek je pak takový, že přes VGA naběhne akorát logo ASUS ale bootovat se tomu nechce
EDIT: jedná se o volbu iGPU Multi-Monitor - jakmile je zapnutá Windows jakoby vidí tu integrovanou grafiku a naběhnou v rozšířeným desktopu
Naposledy upravil(a) mike127 dne 27 říj 2013 23:30, celkem upraveno 1 x.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Nejspíše jsi zakázal tu integrovanou, takže povolit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Ještě než se budu patlat s tím memtestem, mezi tím říjnový a listopadovým komentářem jsem vyměnil usb wifi adaptér, který má podle cccleaneru neaktuální ovladač. Správce zařízení ale tvrdí, že ovladač je nejlepší možný. Chtěl jsem zkusit stáhnout...
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...