Zdar Potřebují menší radu. Koupil sem si od znameho tento gamepad, Ale k pc. Jenže nemam k němu USB Kabel. Takže sem si ho dnes obědnal. A proto se chci zeptat jestli ktomu nebudu potřebovat i nějakou baterií. diky za otpověď
AMD Trinity A10-5800K 3,8GHz (4,2 GHz turbo frekvency)
MSI FM2 A55M-E33 FM2
8GB DDR3 1333Mhz
AMD Radeon HD 7660D 2GB
Western Digital 2TB WD20EARX, 64 MB IntelliPower
Do ovladače se jinak dávají dvě tužkovky (nebo Play'n'Charge kit). Myslim ale, že s tim USB kabelem, kterej sis objednal (je tohle on?) by ti to mělo hrát i bez baterek.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute __It's time to #switch!__ |
Ne, nestačil. X360 Wireless Controller k počítači drátově prostě nepřipojíš, potřebuješ k tomu originální přijímač, kterej jsem ti posílal.
Sakra chlape, v popisku toho kabelu máš i napsaný, že je to nabíječka. Bude ti to ten ovladač možná tak napájet, ale funkčně ho to nepřipojí k PC.
Jak píše X, tenhle ovladač nemá žádnej výstup pro připojení. Je tam široká zdířka na nabíjení a malej jack na mikrofon. Signál to posílá jenom do bezdrátu.
Fakt? Tak jestli má konektor pro kabel tak přeci není co řešit, to je určitě konektor pro připojení ovladače k PC. Ne?
Víš co.. když jsi chytrej, tak si ten ovladač a kabel kup. Určitě to bude fungovat a ten originální přijímač je přece jenom pro dementy, co si nekoupili kabel.
Nevim, za kolik kupuješ ten ovladač. Ale až si přikoupíš kabel (200,-) a zjistíš, že budeš potřebovat i přijímač (500,-), tak nebreč.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute __It's time to #switch!__ |
Takže se mi oplati kdyš se na to vykašlu a misto 700kč dam necelich 500kč na aukru za dratovy gamepad Gamepad mě stal 300kč, ta blbost do pc stoji 500 a kabel 200 + poštovne = cca 1200kč takže gamepad vratim nebo prodam
AMD Trinity A10-5800K 3,8GHz (4,2 GHz turbo frekvency)
MSI FM2 A55M-E33 FM2
8GB DDR3 1333Mhz
AMD Radeon HD 7660D 2GB
Western Digital 2TB WD20EARX, 64 MB IntelliPower
mám naozaj problém zohnať Xbox Series X pre sesternicu. Nikde to nedostať. Nie je to ani na alze, ani v NAY, ani v datacompe apod. preco sa to nikde nedá kúpiť?
Prezrel som všetky najznámejšie obchody, ale nikto neponúka Xbox Series X....
Poslední příspěvek
Asi by bola hlupost kupovat konzolu teraz, ktora je 4.5 roka stara a asi pockam na novu a uz pripravenu a up-to-date.